DmC: Devil May Cry PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Ninja Theory készítette el az új Devil May Cryt, a DmC a sorozat rebootja.
1310724000

Készülhet egy másik Devil May Cry-játék is?

Elképzelhető, hogy a Capcom a szívére vette a rajongók sirámait, miszerint az új Devil May Cry-játék metroszexuális főhőse nem éppen testesíti meg azt a főszereplőt, akire a fanatikusok Dante után vágytak. Vagy az egész valami egészen más jelent, még nem tudjuk.
1308488400

DmC - a régi fejlesztőcsapat is bevállalná

Mármint nem Dante új külsejét, mert attól speciel hányingert kap a Devil May Cry eredeti alkotója, Hideki Kamiya, aki most a Platinum Gamesnél tengeti napjait. Némi twitteres üzenetváltásból azonban kiderül: a régi fejlesztők elvállalnák az új Devil May Cry elkészítését is, ha nekik adnák.
1307518327

E3 2011: DmC - az első játékmeneti pillanatok

A Capcom alapos újragondolást szán a Devil May Cry sorozatnak, ennek legszembetűnőbb jele az új fizimiskával megáldott Dante. Félre a metroszexuális sztereotípiával, a japánok kicsit megemberelték magukat, hiszen, mint az a trailerből is látjuk, a hentelés szellemiségén tényleg nem eshet csorba.
1299481917

A Capcom nem érti, miért szidják a DmC-t

Majdnem hat hónap telt el azóta, hogy a japán kiadó bejelentette a jelentős változásokon átesett, új Devil May Cry-t. Annak ellenére, hogy a reformok nem minden rajongónak jöttek be, a Capcom váltig állítja, hogy ez lesz a legnagyobb Devil May Cry-cím, amit valaha is készítettek.
1298977200

Elkeltek a Devil May Cry filmes jogai

A Devil May Cry valamilyen szinten mindig is filmszerű jeleneteket tartalmazott, ezért meglepő, hogy még nem csapott le rá Hollywood. Persze azért a sorozat sosem emelkedett Metal Gear Solid-szintű magasságokba a rendezést illetően, a cool főhős köré mégis simán lehet egy jó mozit építeni.
1294146027

Az Enslaved art directora is a DmC-n dolgozik

A zöldellő, buja növényzettel megalkotott poszt-apokaliptikus világ eléggé szokatlan megközelítés volt a világvége utáni játékok tengerében, az Enslavedet tavaly éppen ezért is szerettük: próbált másmilyen lenni, mint a többiek. Alessandro Taini következő munkája már az Devil May Cry-reboot lesz.
1291042829

Devil May Cry - így változott meg Dante

A rajongók óriási felháborodással fogadták, hogy a Capcom drasztikusan megváltoztatta a Devil May Cry főhősének külsejét, a kedélyek valószínűleg mindaddig nem is fognak lecsillapodni, míg a DmC meg nem jelenik, és nem bizonyítja a rátermettségét a Dante-fanok kielégítésére.
1287741630

A Capcom számolt a DmC körüli felháborodással

Az elmúlt hetekben talán az új Devil My Cry, azaz a DmC csapta le a biztosítékot a legtöbb játékosnál: a Capcom a brit Ninja Theory-nak szervezte ki az új játék munkálatait, akik nem voltak restek Dante külsejét is alaposan átalakítani - a rossz hír az, hogy ez egy is marad, a kiadó pontosan így tervezett mindent.
1286630443

Ninja Theory - túlzásba kellett esnünk Dantéval

Úgy látszik, nem egyedül a Ninja Theory vádolható Dante kinézetének elrontásával. A bűntettben részt vett az egész Capcom, sőt igazából ők erőltették rá a heroinfüggő homoszexuális pimp stílust a Devil May Cry egykoron atomi szinten tökös főszereplőjére.
1285232430

DmC - a régi Dante már nem volt elég cool

Az új Devil May Cry bejelentésével kapcsolatban az egyik leginkább meglepő fordulat az volt, hogy a készítők teljesen lecserélik a már jól bejáratott főhőst. Teljesen új Dantét, és teljesen új hangulatot kapunk, ám ez egyelőre nem mindenkinek nyerte el a tetszését.