Starcraft II: Heart of the Swarm MAC, PC

A három részre osztott Starcraft II második része, amelyben a zergek történetét folytatja a Blizzard.
Típus: Kiegészítõ, Sci-Fi, Stratégia

Nem fogytak a márciusi platform-exkluzívok?

A Cowen and Company elemzőcég szerint Amerikában a Gears of War: Judgment és a God of War: Ascension sem tudta hozni elődje eladásait, ennek megfelelően a játékértékesítések általában is visszaestek márciusban.

Starcraft II: Heart of the Swarm teszt

Valószínűleg eléggé naivak voltunk két évvel ezelőtt, a Wings of Liberty megjelenése után, amikor elhittük a Blizzardnak, hogy mivel háromfelé darabolta a Starcraft II-t, majd félévente fognak jönni a kiegészítők.

Az elmúlt idők legjobb PC játékai (x)

Partnerünk, a Konzolok Szervize készített nektek egy rövid válogatást az elmúlt egy év legsikeresebb PC-s játékaiból. Ha számítógépen játszol, akkor ezeket a címeket nem hagyhatod ki!

1,1 milliónál jár a StarCraft 2: Heart of the Swarm

A Blizzard bejelentette, hogy mindössze két nap alatt 1,1 millió példányt értékesítettek a StarCraft 2: Heart of the Swarmból - a szám a dobozos és digitális verziókat is magába foglalja. Nem is lepődünk meg a sikeren.

Még mindig a Tomb Raider vezet a briteknél

Hiába jelent meg több új cím is a múlt héten, a Tomb Raider kimozdíthatatlan az első helyről. Rávert az új God of Warra, a StarCraft II: Heart of the Swarmra, és a Sniper: Ghost Warrior 2 is csak mögötte kullogott.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha nem is lesz a hét túlzottan sűrű, nívós megjelenésből azért lesz egy-kettő. PC-re érkezik a StarCraft II folytatása, a zergekre összpontosító Heart of the Swarm, a PS3-asok pedig az új God of Warnak örülhetnek.

Előzetesen a StarCraft II: Heart of the Swarm

Sarah Kerrigan dühös és bosszúra szomjazik, elszántságáról a legújabb trailer tanúskodik - a Blizzard marketingesei ismét kitettek magukért. Két hét múlva mindenki meggyőződhet a végeredményről.

Idén már lesz BlizzCon

A tavalyi kényszerszünet után idén novemberben ismét lesz BlizzCon, ahol nem csak a Blizzard-rajongók mérhetik össze az erejüket egymással, de talán valamilyen újdonságot is kapunk a fejlesztőcégtől.

StarCraft II: HotS - újoncoknak és profiknak

Az "akadálymentesítés" szép és gyakorta használt szó. A StarCraft II: Heart of the Swarm esetében azt jelenti a kifejezés egészen konkrétan, hogy az újoncoknak és a profiknak is kedvez.

StarCraft II: HotS - a közösségi funkciókról

Friss videósorozatot indított a Blizzard a StarCraft II: Heart of the Swarm kapcsán. Az első részben az RTS közösségi funkcióiról hull le a lepel: klánokba és csoportokba verődve küzdhetünk az online győzelemért.