Starcraft II: Heart of the Swarm MAC, PC

A három részre osztott Starcraft II második része, amelyben a zergek történetét folytatja a Blizzard.
Típus: Kiegészítõ, Sci-Fi, Stratégia

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha nem is lesz a hét túlzottan sűrű, nívós megjelenésből azért lesz egy-kettő. PC-re érkezik a StarCraft II folytatása, a zergekre összpontosító Heart of the Swarm, a PS3-asok pedig az új God of Warnak örülhetnek.

Előzetesen a StarCraft II: Heart of the Swarm

Sarah Kerrigan dühös és bosszúra szomjazik, elszántságáról a legújabb trailer tanúskodik - a Blizzard marketingesei ismét kitettek magukért. Két hét múlva mindenki meggyőződhet a végeredményről.

Idén már lesz BlizzCon

A tavalyi kényszerszünet után idén novemberben ismét lesz BlizzCon, ahol nem csak a Blizzard-rajongók mérhetik össze az erejüket egymással, de talán valamilyen újdonságot is kapunk a fejlesztőcégtől.

StarCraft II: HotS - újoncoknak és profiknak

Az "akadálymentesítés" szép és gyakorta használt szó. A StarCraft II: Heart of the Swarm esetében azt jelenti a kifejezés egészen konkrétan, hogy az újoncoknak és a profiknak is kedvez.

StarCraft II: HotS - a közösségi funkciókról

Friss videósorozatot indított a Blizzard a StarCraft II: Heart of the Swarm kapcsán. Az első részben az RTS közösségi funkcióiról hull le a lepel: klánokba és csoportokba verődve küzdhetünk az online győzelemért.

StarCraft II: Heart of the Swarm - befutott az intro

Sarah Kerrigan idén visszatér a zerg hordák élén, s a rajongók megtudhatják, milyen érzés üldözöttből vadásszá válni. A StarCraft II: Heart of the Swarmban a leányzó gonoszabb, de sokkal emberibb külsőt kapott.

StarCraft 2: HotS - az előrendelők már bétázhatnak

Ugyan a szerencsés kiválasztottak már részt vehettek a StarCraft 2: Heart of the Swarm zárt bétatesztjében, ám most azok is kipróbálhatják, akik előrendelték a Blizzard RTS-ének folytatását.

StarCraft 2: Heart of the Swarm - képzés a multira

A Blizzard azt szeretné, hogy a StarCraft 2 többjátékos része "még hozzáférhetőbb legyen" a játékosok számára. Ennek érdekében a gép vezet végig minket a multis oktatómódon, s így megálljuk a helyünket a Battle.neten.

Egyhamar nem vált free-to-playre a Starcraft 2

A Blizzard atyaúristene, Mike Morhaime azt nyilatkozta a PCGamesN magazinnak, hogy a Starcraft 2 multiplayere "egyhamar nem vált" free-to-play modellre. Akik az ingyenes játékban reménykedtek, legyenek türelmesek.

Márciusban jön a StarCraft II: Heart of the Swarm

A Blizzard állítólag ma jelenti be hivatalosan a StarCraft II: Heart of the Swarm megjelenési dátumát, de a Battle.neten már idő előtt feltűnt, hogy mikor vethetjük bele magunkat a zerges kiegészítőbe. Egyúttal a Digital Deluxe kiadás tartalmáról is lehullt a lepel.