Starcraft II: Heart of the Swarm MAC, PC

A három részre osztott Starcraft II második része, amelyben a zergek történetét folytatja a Blizzard.
Típus: Kiegészítõ, Sci-Fi, Stratégia

BlizzCon 2011: Bejelenthetik a következő MMO-t?

Sok elemző foglalkozik mostanában a témával, hogy vajon mit, vagy mit nem jelent be a Blizzard a pár hét múlva induló saját, BlizzCon konferenciáján. A legújabb elemzői vélemény szerint a cég bemutathatja az újgenerációs MMO-játékát, hogy kontrázzon a Star Wars: The Old Republicra.

PayPallel is fizethetünk majd a Battle.neten

Hiánypótló fizetési konstrukcióval bővíti a Blizzard az online játszóterét. A PayPallen keresztül történő tranzakciókat elsőként a Diablo 3-ban indíthatjuk meg, így sokkal könnyebbé válik majd az online vásárlási rendszer. A várva-várt akció-RPG-ben nagy hangsúly lesz az aukciókon.

Hat Blizzard-játék jöhet a következő három évben

Az Activision Blizzard legalább hat Blizzard-játékkal számol az elkövetkezendő három évre, ami szokatlan fejlesztési tempót követelhet meg a népszerű fejlesztőcsapattól, ha a kiadó ragaszkodik az ütemtervhez. 2014-ig befejeződhet a StarCraft II, kiegészítőt kaphat a Diablo III és két adalék érkezhet a WoW-hoz.

Újra kellett kezdeni a Blizzard DOTA fejlesztését

Ahogy arról múlt héten beszámoltunk, a Blizzard DOTA megjelenésére még kell várni, sőt egyhamar nem is láthatunk belőle túl sokat, ami nem véletlen: mint utóbb kiderült, a Blizzard a tavalyi bemutató óta teljesen átalakította a játékot, a fejlesztést teljesen elölről kellett kezdeni.

GC 2011: Nem mostanában jön a Blizzard DotA

Hatalmas a DotA-láz, és úgy néz ki, hogy hatalmas biznisz különböző DotA-klónokat gyártani is. Nem elég, hogy ott van nekünk a League of Legends, a Heroes of Newerth, készül a DOTA 2, még a Blizzard saját DotA-változata is fejlesztés alatt áll. Habár a megjelenésére még jó sokat kell várni.

GC 2011: Jön a Blizzard is

A Blizzard az utóbbi években már látványosan távol marad az E3-tól, s ehelyett inkább az olyan saját eseményekre épít, mint a BlizzCon és a Blizzard Worldwide Invitational. A németországi GamesComot azonban eddig sem hagyták cserben, s szerencsére idén sem fogják.

Egy raklap látnivalón a SC2: Heart of the Swarm

A holland InsideGamer jóvoltából megszámlálhatatlanul sok screenshot futott be a StarCraft 2 második eljöveteléről, mely a Zergek mindennapjaiba enged betekintést a kampánymódot prezentálva. Ebből tudjuk, hogy a Heart of the Swarmban Kerrigan új, csábosabb fizimiskát kapott. Videó nélkül sem maradunk!

Starcraft II: Heart of the Swarm - az első teaser

A semmiből érkezett a Starcraft II első kiegészítőjének kedvcsinálója. A Heart of the Swarm várhatóan jövőre jelenik meg, és ez az első konkrét anyag, amit láthatunk belőle, néhány concept rajzon kívül. Nos, mit is mondhatnánk? Aki az alapjátékot szerette, ezt sem hagyhatja ki.

StarCraft 2: Heart of the Swarm infók jönnek

A Blizzard már kiküldte a meghívókat a szaksajtó képviselői számára a májusban tartandó MountBlizzard sajtótájékoztatóra, ahol végre bemutatják a StarCraft 2: Heart of the Swarm egyjátékos kampányát. A StarCraft 2 önállóan is futtatható kiegészítője a zergek oldaláról mutatja be a háborút.

Még egy új játékon dolgozik a Blizzard?

A Blizzard korábban arról volt híres, hogy nagyon ritkán ad ki játékot, de azok mindig nagyot szólnak. A World of Warcraft kiegészítőivel és más, hivatalosan vagy félhivatalosan bejelentett projektekkel együtt már szép számmal készülnek játékok a cégnél, most pedig valószínűleg egy újabb projekt csatlakozik a sorba.