Starcraft II: Heart of the Swarm MAC, PC

A három részre osztott Starcraft II második része, amelyben a zergek történetét folytatja a Blizzard.
Típus: Kiegészítõ, Sci-Fi, Stratégia

StarCraft Universe - összejött a pénz

Összegyűlt a pénz a StarCraft Universe-re, és bár a zergek nem lesznek hozzáadva az MMORPG-hez, mint játszható faj, a lényeg végső soron az, hogy befejeződhet a projekt fejlesztése.

Gameplay videón a StarCraft Universe

Alig van hátra két nap a StarCraft Universe Kickstarter-kampányából, és a mod fejlesztői láthatóan biztosra mentek: kiadtak egy gameplay videót a játékból, hogy így pörgessék fel az utolsó napok befizetéseit.

StarCraft MMORPG-re gyűjtenek

Kickstarter-kampány indult a StarCraft Universe támogatására, a Blizzard áldásával készülő StarCraft II-mod lényegében MMORPG-vé alakítja át a valós idejű stratégiai játékot.

Az Activision kivásárolta magát a Vivendiből

Az Activision Blizzard nyolcmilliárd dollárért kivásárolta magát a francia média-konglomerátumból, a Vivendiből. Ezzel a markáns lépéssel a kiadó ismét független céggé vált. Kotick szerint így még erősebbek lesznek.

Egymillióval csökkent a WoW-játékosok száma

Az Activision Blizzard pénzügyi jelentése is megérkezett, a kiadó dolga továbbra is jól megy, egyedül a World of Warcraft játékostábora az, ami csökken. Az viszont folyamatosan.

Nem fogytak a márciusi platform-exkluzívok?

A Cowen and Company elemzőcég szerint Amerikában a Gears of War: Judgment és a God of War: Ascension sem tudta hozni elődje eladásait, ennek megfelelően a játékértékesítések általában is visszaestek márciusban.

Starcraft II: Heart of the Swarm teszt

Valószínűleg eléggé naivak voltunk két évvel ezelőtt, a Wings of Liberty megjelenése után, amikor elhittük a Blizzardnak, hogy mivel háromfelé darabolta a Starcraft II-t, majd félévente fognak jönni a kiegészítők.

Az elmúlt idők legjobb PC játékai (x)

Partnerünk, a Konzolok Szervize készített nektek egy rövid válogatást az elmúlt egy év legsikeresebb PC-s játékaiból. Ha számítógépen játszol, akkor ezeket a címeket nem hagyhatod ki!

1,1 milliónál jár a StarCraft 2: Heart of the Swarm

A Blizzard bejelentette, hogy mindössze két nap alatt 1,1 millió példányt értékesítettek a StarCraft 2: Heart of the Swarmból - a szám a dobozos és digitális verziókat is magába foglalja. Nem is lepődünk meg a sikeren.

Még mindig a Tomb Raider vezet a briteknél

Hiába jelent meg több új cím is a múlt héten, a Tomb Raider kimozdíthatatlan az első helyről. Rávert az új God of Warra, a StarCraft II: Heart of the Swarmra, és a Sniper: Ghost Warrior 2 is csak mögötte kullogott.