Starcraft II: Heart of the Swarm MAC, PC

A három részre osztott Starcraft II második része, amelyben a zergek történetét folytatja a Blizzard.
Típus: Kiegészítõ, Sci-Fi, Stratégia

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Kinectes Starcraft, kakadobálás a Duke Nukemben, 3D-s szemüveg a 3DS-hez, My.Face és hasonló ökörségek. Ha elkezdődik az április, az egyúttal fárasztó viccek sokaságával is jár, a derék gamer nem győzi kapkodni a fejét a lehetetlen ötletek és bejelentések között. Összeállítás következik a legjobb viccekből.

Húsz éves lett a Blizzard Entertainment

A hétvégén töltötte be a huszadik születésnapját a Blizzard Entertainment. A cég alapítói, Mike Morhaime és Frank Pearce most egy videóüzenetben köszönik meg a rajongók sokéves támogatását és kitartását. A Blizzardot 1991-ben alapították, jelenleg az egyik - ha nem a - legsikeresebb fejlesztőcsapat.

Mégis megjelenhet idén a Diablo III?

Talán a Blizzardnak adott "nagy szabadság" az oka, de mintha elbeszélne egymás mellett a fejlesztőcég és az Activision. Míg utóbbi napokkal ezelőtt azt hangoztatta, hogy idén nem lesz Diablo III, addig a Blizzard szerint még mindig a 2011-es megjelenés a cél. A StarCraft II valószínűleg csak jövőre folytatódik.

Jövőre két új Blizzard-játékot is kapunk

Idén valószínűleg egy sem, jövőre pedig két Blizzard-játék is a boltokba kerülhet. A jövőben az Activision továbbra is kiemelt szerepet szán a fejlesztőcégnek, így nem siettetik többek között a Diablo III boltokba kerülését sem. Hogy mi lesz a másik projekt, afelől egyelőre csak találgatni tudunk.

Lelőtték a True Crime-ot, nem lesz Guitar Hero sem

Az Activision tegnap éjjel bejelentette, hogy nem fejezik be a True Crime legújabb, Hong Kongban játszódó epizódját, emellett a Guitar Hero és a többi zenés címüket is jegelni fogják. Az óriáskiadó a jövőben a Blizzard játékaiba és a Call of Duty-sorozatba szeretné a legtöbb pénzt ölni.

Megvalósulhat a Warcraft- és Starcraft-vidámpark?

Kínát nem kell félteni, ha ambiciózus tervekről és főként hatalmas épületekről van szó. A legutóbbi híresztelések szerint például egy hatalmas, Warcraft és Starcraft témájú vidámparkot szeretnének építeni, annak minden jellegzetességével. Például a lebegő Naxxramas másolatával.

2011-ben is lesz BlizzCon

A Blizzard házi rendezvénye idén is megrendezésre kerül Kaliforniában, október végén. Bejelentések, viták, rajongói fórumok és bajnokságok gazdagítják a felhozatalt - mindenféle meglepetés nélkül. Talán a Titan munkanéven futó MMO-jukról is lehull a lepel? A cosplayek már tervezhetik gönceiket.

Elemzők: 20 millió Black Ops, 6 millió Cataclysm

A Janco Partners elemzője, Mike Hickey elővette a varázsgömbjét, és megpróbálta megbecsülni, hogyan zárt az Activision a legutóbbi negyedévben. A kiadó csak két hét múlva, február 9-én adja ki a hivatalos pénzügyi helyzetjelentését, addig ezekkel a számokkal kell beérnünk.

Kiszivárgott a következő StarCraft befejezése?

Ha igazak a pletykák, szerencsétlen Blizzardra rájár a rúd újabban: nem elég, hogy a múltkor valaki megszellőztette - az erősen kétes eredetű - megjelenési listájukat, most kiszivárgott egy új videó, amiben a StarCraft II: Heart of the Swarm befejezését lövik le nekünk. Nocsak.

Kiszivárgott a Blizzard nagy megjelenési listája?

Kötve hinnénk, mindenesetre az MMOGameSite érdekes táblázatot tett közzé az interneten: az ábrán a következő négy év összes Blizzard-megjelenése megtalálható, beleértve a már bejelentett és a még be nem jelentett, illetve a várt és a még nem várt projekteket is. Vessünk rá egy pillantást!