Starcraft II: Heart of the Swarm MAC, PC

A három részre osztott Starcraft II második része, amelyben a zergek történetét folytatja a Blizzard.
1339848031

Blizzard: a Heart of the Swarm 99 százalékban kész

Őrülhetnek a Starcraft II rajongók, elvégre a Heart of the Swarm névre keresztelt standalone kiegészítő még idén napvilágot láthat, elvégre a játék már majdnem száz százalékban elkészült. Eme tényt maga a Blizzard erősítette meg tegnap. Még egy kis kulimunka van hátra.
1339251309

Starcraft II: Heart of the Swarm - mozgásban a multi

A Diablo III megjelenésével a Blizzard és a rajongók figyelme újra a Starcraft II-re koncentrál, a stúdió pedig vadonatúj játékmeneti felvételt tett közzé a Heart of the Swarm standalone expanzióból. Azért is érdekes, mivel már akció közben láthatjuk az új egységeket.
1336993200

Kihagyja az E3-at, a GamesComra jön a Blizzard

Az Activision Blizzard cégcsoportból az Activision képviselteti magát az idei E3-on, a Blizzard azonban teljesen kihagyja a Los Angeles-i rendezvényt. Az európai GamesComot azonban nagyon szeretik, így arra idén is jönnek. Lehet, hogy lesz Panda-bevezető filmecske is.
1333362600

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Miután idén vasárnapra esett április első napja, ez észrevehetően rányomta a bélyegét a fejlesztők és kiadók tréfáinak mennyiségére is, úgy kellett összekaparnunk néhány viccesebb próbálkozást, hogy megoszthassuk Veletek. Persze a legnagyobbakban most sem csalódtunk, nézzétek csak!
1330585200

600 alkalmazottól válik meg a Blizzard

Meglepetésszerű leépítést hajtott végre a Blizzard. A cég vezérigazgatója a mai napon bejelentette, hogy körülbelül 600 alkalmazottól válnak meg, az elküldött munkatársak nagy része azonban nem a játékfejlesztő csapatokban dolgozott - hiszen a cég több projektet futtat, mint korábban bármikor.
1329652800

Bobby Kotick a Coca-Cola igazgatótanácsában

Üzleti jellegű hír, abból is az érdekesebb: Robert Kotick a napokban csatlakozott a The Coca-Cola Company igazgatótanácsához. Új pozíciója természetesen nem érinti az Activision Blizzardnál folytatott munkásságát, továbbra is elnök-vezérigazgató marad a kiadónál.
1329238800

Jön a WoW Monopoly és a Starcraft Rizikó

A Blizzard szerint nagyon fontos, hogy alkalmanként felálljunk a gép elől, és találkozzunk barátainkkal a valóságban is. Ám az mégsem járja, hogy ekkor Azeroth világán kívül legyünk, így hamarosan az asztal körül ülve törhetünk üzleti monopóliumra a fantasy világban.
1328886000

Június előtt jön a Diablo III, de mi lesz utána?

A jó hír az, hogy a Blizzard az Activision Blizzard legutóbbi pénzügyi helyzetjelentése után elárulta: az év második negyedében a boltok polcaira kerülhet a Diablo várva-várt harmadik része. A rossz hír, hogy ennél bővebb információkkal nem szolgált, fogalmunk sincs, mi a helyzet a többi címmel.
1327577385

Idén elmarad a BlizzCon

Meglepő bejelentést tett a Blizzard, 2006 óta először a fejlesztőcég úgy döntött: idén nem tartja meg saját bejáratú rendezvényét, a BlizzCont. A rajongók számára érthetetlen a lépés, amit a srácok azzal indokolnak, hogy idén inkább szeretnének a készülő játékaik fejlesztésére koncentrálni.
1319445051

BlizzCon 2011: Átalakul a Blizzard piactere

A neves fejlesztőcsapat a BlizzConon jelentette be, hogy némileg átalakul a korábban Blizzard Marketplace néven futó piactere - első lépésként átnevezték szimplán Blizzard Arcade-re. Innen érhetjük majd el az ilyen-olyan modokat és egyedi térképeket, némi pénzmagért cserébe természetesen.