Starcraft II: Heart of the Swarm MAC, PC

A három részre osztott Starcraft II második része, amelyben a zergek történetét folytatja a Blizzard.
1415106013

Már teaselik a Starcraft II: Legacy of the Voidot?

Két roppant érdekes hangminta került fel a Starcraft II hivatalos Soundcloud oldalára. A rövid ízelítőkben zergekre utaló jelek vannak és valami egészen más is - lehet, hogy a Blizzard a következő expanzió leleplezésére készül?
1394629235

Szép prémiumot tett zsebre Bobby Kotick

Az Activision Blizzard igazgatótanácsa hatalmas bónuszt ítélt oda a cég vezérigazgatójának, Bobby Koticknak, annak ellenére, hogy a bevétel csökkent. Az úriember tavalyi, "újjáépítő éve" miatt érdemelte ki a prémiumot.
1391943600

Activision-Blizzard: ez lesz a legerősebb évünk

Adósak vagyunk még az Activision-Blizzard üzleti jelentésével, amiből az is kiderült többek között, hogy a cég úgy gondolja: az idei játékfelhozatala lesz az eddigi legerősebb és legváltozatosabb.
1378911600

StarCraft Universe - összejött a pénz

Összegyűlt a pénz a StarCraft Universe-re, és bár a zergek nem lesznek hozzáadva az MMORPG-hez, mint játszható faj, a lényeg végső soron az, hogy befejeződhet a projekt fejlesztése.
1378715400

Gameplay videón a StarCraft Universe

Alig van hátra két nap a StarCraft Universe Kickstarter-kampányából, és a mod fejlesztői láthatóan biztosra mentek: kiadtak egy gameplay videót a játékból, hogy így pörgessék fel az utolsó napok befizetéseit.
1376404200

StarCraft MMORPG-re gyűjtenek

Kickstarter-kampány indult a StarCraft Universe támogatására, a Blizzard áldásával készülő StarCraft II-mod lényegében MMORPG-vé alakítja át a valós idejű stratégiai játékot.
1374834634

Az Activision kivásárolta magát a Vivendiből

Az Activision Blizzard nyolcmilliárd dollárért kivásárolta magát a francia média-konglomerátumból, a Vivendiből. Ezzel a markáns lépéssel a kiadó ismét független céggé vált. Kotick szerint így még erősebbek lesznek.
1368118113

Egymillióval csökkent a WoW-játékosok száma

Az Activision Blizzard pénzügyi jelentése is megérkezett, a kiadó dolga továbbra is jól megy, egyedül a World of Warcraft játékostábora az, ami csökken. Az viszont folyamatosan.
1366124400

Nem fogytak a márciusi platform-exkluzívok?

A Cowen and Company elemzőcég szerint Amerikában a Gears of War: Judgment és a God of War: Ascension sem tudta hozni elődje eladásait, ennek megfelelően a játékértékesítések általában is visszaestek márciusban.
1365785053

Starcraft II: Heart of the Swarm teszt

Valószínűleg eléggé naivak voltunk két évvel ezelőtt, a Wings of Liberty megjelenése után, amikor elhittük a Blizzardnak, hogy mivel háromfelé darabolta a Starcraft II-t, majd félévente fognak jönni a kiegészítők.