DOTA 2 PC

Végül beigazolódott, amit mindenki sejtett: a DotA Allstars készítője és a Valve a népszerű Warcraft 3 mod új változatán dolgoznak, mely már teljesen független lesz a Blizzard korosodó remekművétől.

A Valve felszámolja a DOTA 2 smurf-fiókjait

A Valve Corporation akciót indított a smurfök ellen és úgy néz ki, hogy igencsak volt is rá okuk. Eddig összesen 90 000 fiókot töröltek a DOTA 2 világából.

Rendhagyó patch note-ot kapott a Dota 2

A játék legutóbbi balansz és javítási listáját teljes egészében emojikkal készítette egy titokzatos E.V. monogramú munkatárs, már az előző ilyen üzenet is humoros hangvételű volt.

Teljesen átalakult a DOTA 2 térképe

A 7.33-as, New Frontiers néven futó frissítés mintegy 40 százalékkal tette nagyobbá a DOTA 2 jól ismert pályáját. A változtatások alapjaiban változtathatják meg a MOBA játékmenetét.

A Valve 40.000 DOTA 2-fiókot törölt csalásért

A kiadó azoknak a fiókjait szüntette meg, akik külső programot használva a meccsek során nem nyilvános adatokhoz jutottak, ezáltal előnyre szert téve.

Íme, a Steam Awards 2022-es jelöltjei

Idén sem marad el a Steam nagy éves díjátadója. Már szavazhattok a Steam Awards 2022 jelöltjeire - lássuk a listát!

Felsorakoznak a Steam legkeresettebb játékai

A Steam is lezárta a tavalyi évet, és szokásához híven megosztotta velünk, hogy mely játékokat keresték a leginkább az üzletében 2021 folyamán. Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot, hogy jó pár slágercím szerepel a listákon.

Januárban érkezik a Dota: Dragon's Blood új évada

A világ talán még mindig Arcane-lázban ég, de ne felejtsük el, hogy a Netflixen nem csak egy MOBA sorozatadaptációja fut. A Dota világában játszódó Dragon's Blood második évada januárban kezd a streamingszolgáltatón.

Újabb játékok kaptak AMD FSR-támogatást

Lassan már több mint egy hónapja annak, hogy elrajtolt az AMD DLSS-kihívója, a FidelityFX Super Resolution, amit mostantól nem csak újabb játékok támogatnak, de integrálták a Unitybe és az Unreal Engine 4-be is.

Dota: Dragon's Blood - készül a második évad

Úgy tűnik, elég sikeres lett a Dota animációs sorozata ahhoz, hogy a Netflix berendelje a második évadot. Az új epizódok természetesen még messze vannak, de addig is megnézhetjük a Valve frissített dokumentumfilmjét.

Tartalmas előzetesen a Netflix DOTA-animéje

Akcióban, drámában és sárkányokban gazdag előzetessel jelentkezett a Netflix szárnyai alatt készülő DOTA: Dragon's Blood. Szerencsére már nem kell sokat várnunk a premierre sem.