DOTA 2 PC

Végül beigazolódott, amit mindenki sejtett: a DotA Allstars készítője és a Valve a népszerű Warcraft 3 mod új változatán dolgoznak, mely már teljesen független lesz a Blizzard korosodó remekművétől.

Magabiztosan uralja a Steamet a CS:GO

A roppant népszerűségnek örvendő FPS novemberben tört először a csúcsra, és vált a Steam legnépszerűbb játékává. A bravúrhoz nem mást kellett maga mögé utasítania, mint a korábban megközelíthetetlennek tűnő Dota 2-t.

Dota 2 - két új hőst kapunk ősszel

Véget ért a The International, a Dota 2 nagyszabású bajnoksága, a Valve pedig több újdonsággal is meglepte a MOBA rajongóit. A sütiket osztogató Snapfire után bemutatkozott a misztikus Void Spirit is.

Dota 2 - új hős mutatkozott be

A Dota 2 nem minden nap frissíti a palettáját újabb hősökkel, a mai nap azonban különleges. Javában zajlik a The International, így a Valve bedobott még egy nagy durranást az izgalmak közé: egy sárkánylovagló öreg nénit.

E3 2019: Önálló játék lesz az Auto Chess

A Dota 2 hihetetlenül népszerű custom játékmódja, az Auto Chess hamarosan önálló játékként érkezik PC-re és mobilra, habár nem a megszokott formában. A fejlesztésért a kínai Dragonest felel majd.

Dota 2 - Gabe Newell is a játék része lett

Gabe Newell beváltotta az ígéretét, és újból játékfejlesztésbe kezdett, mondjuk nem teljesen úgy, ahogy azt a legtöbben várták... Mindenesetre örülhetnek a Dota-fanok, a mai naptól Gabe is a játék része lesz.

Dota 2 - hatalmas nyereménnyel vár az International

Megkezdődött a Dota 2 legnagyobb bajnoksága - itt a 2018-as The International. A torna nyereményalapja pedig őrületesebb, mint valaha, összesen 24,8 millió dollár várja a legjobb csapatokat.

Előfizetéses szolgáltatás indul a Dota 2-höz

A Valve bejelentette, hogy egy előfizetéses szolgáltatásra cseréli a Dota 2 Major-bajnokságokhoz kapcsolódó Battle Pass-rendszerét. Havi 4 dollárért extra jutalmakat és egy intelligens asszisztenst is kapnak a játékosok.

Az Okami főhőse a DOTA 2-ben

A Capcom meglepő módját választotta a hamarosan PS4-re, Xbox One-ra és PC-re is megjelenő Okami HD promóciójára: Amaterasu courier lesz a Valve népszerű MOBA-jában.

Kizárólag erőszakmentes eSport lehet az olimpián

A párizsi olimpiai szervezői megszellőztették már a témát, mely szerint nem elképzelhetetlen, hogy 2024-ben az eSport is része legyen az olimpiának, azonban ennek kemény feltételei lehetnek.

HWSW: Kezdődik a legnagyobb eSport-bajnokság

Idén már minden rekordot felülmúló, közel 24 millió dolláros összdíjazással fut a The International, a DOTA 2 csúcsrendezvénye. Bejött a Valve modellje - írja nagytestvérünk, a HWSW.