Stacking PS3, X360

Tim Schaffer első próbálkozása az arcade játékok mezején. Szokásos humor és észvesztő karakterek csalnak mosolyt az arcunkra.
1606323600

Felsorakoznak a Games with Gold decemberi játékai

Közeledik a december, ezért a Microsoft aktuálisnak érezte, hogy megossza velünk, milyen játékokkal fog kedveskedni a Xbox Live Gold és/vagy Xbox Game Pass Ultimate előfizetőinek a következő hónapban.
1432456800

Kalandjátékok az új Humble Bundle-ben

Három napja fut a legújabb Humble Weekly Bundle, amely egy raklapnyi kalandjátékkal kedveskedik az adományaitokért cserébe. A mostani csomag egyébként 160 dollárt kóstálna.
1391950800

Elrajtolt az idei Amnesia Fortnight

Természetesen idén sem marad el az Amnesia Fortnight, a Double Fine újra előrukkolt egy nagy adag játékprototípussal, amelyek közül ti választhatjátok ki, hogy melyik legyen kész termék!
1385560800

Újra kapható lesz a Psychonauts

Mármint dobozosan. A Double Fine Productions visszaszerezte néhány korábbi címét a Nordic Gamestől, sőt ha már így alakult, össze is állt vele, hogy a játékok a boltokban is kaphatók legyenek.
1368442840

A Double Fine visszaszerezné a régi játékait

Tim Schafer jobban alszik éjszakánként, ha csapatánál tudhatja korábbi játékaik jogait. Mint ismert, a THQ csődje után a Nordic Gameshez került a Stacking és a Costume Quest, de szerinte házon belül jobb helyük lenne.
1368016200

Indul a Humble Double Fine Bundle

Az új Humble Bundle-akció is óriási sikert arathat, ezúttal a Double Fine Productions játékait veheted meg annyiért, amennyiért szeretnéd. (Persze minél többet tejelsz, annál több extrát kapsz majd.)
1367135237

Kiknek tartozik a THQ?

Most, hogy sikerült túladni a THQ játékain, jöhetnek a követelések: hitelezőknek, kiadóknak, fejlesztőcsapatoknak és volt munkatársaknak is tartozik a becsődölt vállalat többek között.
1358074760

A Double Fine is ráúszik a THQ címeire?

A hírek szerint Tim Schafer csapata, a Double Fines Productions is érdeklődik THQ-ügyben, jóllehet egyelőre csak találgatni tudunk afelől, hogy mi a fejlesztőcég valódi célja. A Double Fine már több ízben is dolgozott a kiadóval.
1355558426

Schafer: a kis stúdiókat eltiporja a next-gen

A Double Fine alapítója, a mindig jó kedélyű Tim Schafer ezúttal aggodalmát fejezte ki a közelgő next-gen platformokkal kapcsolatban, mert szerinte a kis stúdióknak nincs biztos helyük az új konzolokon.
1353412809

Szavazz a Double Fine következő játékára!

Tim Schafer idén is a rajongók segítségét kéri egy roppant fontos kérdés megválaszolásában. Az Amnesia Fortnight projekt keretében a műértő gamerek dönthetik el szavazatok formájában, hogy melyik legyen a Double Fine következő játéka. A négy legígéretesebb alkotás megvalósulhat.