Stacking PS3, X360

Tim Schaffer első próbálkozása az arcade játékok mezején. Szokásos humor és észvesztő karakterek csalnak mosolyt az arcunkra.
1331722800

3,3 millió gyűlt össze Schafer kalandjátékára

A Kickstarter történetének legnagyobb sikere Tim Schafer és a Double Fine kalandjátékprojektje. A fejlesztésre egy hónap alatt 3,3 millió dollárt dobtak össze a rajongók. Brian Fargo közben már a Wasteland folytatására kéri a pénzt a néptől, és egyelőre jól megy neki.
1329814827

Már kétmillió dollárnál jár a Kickstarter-projekt

Gyors helyzetjelentéssel szolgálhatunk Tim Schafer háza tájáról: a Double Fine azon törekvése, miszerint igazi régivonalas, point and click kalandjátékot készít, jóval meghaladta a remélt érdeklődők számát. Az eredeti cél az volt, hogy 400 ezer zöldhasút kaparnak össze a támogatók segítségével - nem így lett.
1327390705

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!
1324054858

PC-re is megjelenik a Stacking

Tim Schafer és Lee Perry közös játéka számítógépeken is tiszteletét teszi. A Double Fine az év elején jelentette meg a Stackinget PSN-en és Xbox Live-on, a PC-tulajoknak egy évet kell várniuk, hogy az ő gépükön is bemutatkozzon a matrjoska-babák főszereplésével készült cucc.
1318237200

Több játékot is leleplezhet a héten a Doube Fine

A Brütal Legend óta csak apróságokon dolgozik Tim Schafer és csapata, s a jelek szerint apróságokkal is folytatják, ugyanis a héten több címet is terveznek leleplezni, és ezekkel együtt összesen hat játékot mutogatnak majd a sajtónak. Kezdhetünk izgulni?
1300534472

Hamarosan DLC-vel bővül a Stacking

A THQ és Double Fine Studios bejelentette a Stacking első letölthető kiegészítőjét. A matrjoska babák élete sosem volt egyszerű, nem csoda, ha Charlie Blackmore naptárában is egyre gyűlnek a tennivalók és a megoldandó feladatok - hősünk ezúttal Camelfoot királyságába látogat.
1298928350

Stacking villámteszt

Manapság egyre nehezebb dolga van a játékfejlesztőknek, ha valami igazán eredeti ötlettel akarnak előrukkolni, hiszen a piac egyre csak bővül, és eme feladat szinte lehetetlennek tűnik. Szerencsére azonban mindig akad valaki, aki arcade fronton képes megtörni a jeget és elkápráztatni minket végtelen kreativitásával...
1297094441

Schafer: Az öncenzúra megfojtja a játékok humorát

A Double Fine főnöke, a legendás Tim Schafer arra kéri a fejlesztőket, hogy legyenek kicsit elnézőek, állítsák le a saját magukra ható öncenzúrát - szerinte ezáltal sokkal viccesebb videojátékok születhetnének. Sok jó humorú fejlesztő dolgozik az iparban, akik valamiért nem mernek poénos dolgokat kreálni.
1295521200

Februárban jön a Stacking

Tim Schafer és a Double Fine Studios 10 év alatt mindössze két játékot dobott piacra, ám most, hogy ők is a letölthető játékokra fókuszálnak, sokkal több projekttel tudnak foglalkozni. A következő zseniális ötletükben szó szerint matrjoska-babákba bújhatunk.
1290591338

Stacking - Tim Schafer következő játéka

Végre kiderült, hogy a Brutal Legend után mely játék lesz a Double Fine első arcade játéka. A sajátos humoráról ismeretes Tim Schafer ezúttal a matrjoska babák zűrzavaros világába kalauzol minket. A Stacking egy kissé beteg, kaland elemekkel megspékelt, harmadik személyű puzzle cím lesz. Hűha!