PlayStation Vita Vita

A Sony második generációs kézikonzolja: brutális teljesítménnyel, mozgásérzékeléssel, érintőkijelzővel, két analóg karral és egy raklapnyi más újdonsággal.
1454148059

HWSW: Milliárdos profit a Sonynál

Csak az elmúlt negyedévben 8,4 millió PlayStation 4-et szállítottak le a boltoknak. Hosszú bukdácsolás után számottevő profittal zárt a gyártó, a komponensgyártás viszont most nem húzott.
1453803930

Egy zászló alatt egyesítik a PlayStation-csapatokat

Egy részlegbe szervezi a Sony a Sony Computer Entertainmentet és a Sony Network Entertainmentet, a központosítás miatt pedig több vezető is új pozíciót kap a cégnél. A cél? Tovább erősíteni a PlayStationt.
1451998800

Problémák voltak a PlayStation Networkkel

Az este folyamán több órára leállt a PlayStation Network, ráadásul nem csak Európában, de Észak-Amerikában sem működtek a szerverek. A Sony kárpótlást ígér a PS Plus- és PS Now- előfizetőknek.
1449333000

Nézd nálunk a PlayStation Experience-konferenciát!

Ezen a hétvégén tartja a Sony a PlayStation Experience nevű rendezvényét, ahol frissen megjelent és még premier előtt álló játékokat mutogat a cég. A showt a Sony saját konferenciája vezeti fel, amit itt tudsz nézni!
1448649344

Nem bírták a PSN szerverei a Black Friday-rohamot

A Sony Computer Entertainment nemrég megerősítette, a PlayStation Network szerverei sajnos nem bírták a Black Friday okozta rohamot. A baj szerencsére gyorsan elhárult.
1445688033

Továbbra sem lesznek belsős címek PS Vitára

Noha néhány kósza nyilatkozat alapján már régóta sejteni lehetett, immáron hivatalos a dolog: a Sony végleg letett arról, hogy first-party játékot készítsen PlayStation Vitára. Csak a külsős fejlesztőkben bízhatunk.
1443351600

Úgy néz ki, nem csinál több kézikonzolt a Sony

Ezt így kerek-perec nem jelentették ki persze, de erősen célozgattak rá: a Sony szerint mostanában nem kedveznek a piaci körülmények egy új kézikonzolnak, a mobilok megfojtották ezt a szegmenst.
1440257433

Videón a PS Vita prototípusa

Érdekes videó került elő az interneten, melyen a PS Vita prototípusát nézhetjük meg mozgás közben. Úgy tűnik, hogy a kézikonzol eredetileg támogatta az SD-kártyákat, és HDMI-kimenettel is rendelkezett.
1440000000

Októberben konferenciázik legközelebb a Sony

Habár a Sony nem tartott sajtókonferenciát a Gamescomon, azt már jó előre beígérte, hogy a Paris Games Week apropóján pótolni fogja a lemaradását: ez október végén lesz, mondjuk a pontos időpontot.
1439639640

Idén is lesz PlayStation Experience

Tavaly kellemes meglepetésnek bizonyult a PlayStation Experience, főleg, hogy több ütős bejelentést is kaptunk a show apropóján. A jó hír, hogy a Sony idén is tart hasonló bulit, igaz, ezúttal egy másik helyszínen.