PlayStation Vita Vita

A Sony második generációs kézikonzolja: brutális teljesítménnyel, mozgásérzékeléssel, érintőkijelzővel, két analóg karral és egy raklapnyi más újdonsággal.

Frissítve: Ma 20 éves az első PlayStation

Ma is van miért ünnepelni, a tortát ezúttal az első PlayStation és így persze maga a PlayStation márka kapja, méghozzá húsz gyertyával a tetején. A mai napig ez az egyik legsikeresebb konzol.

A Sony többé már nem FIFA-szponzor

A Sony felmondta a tízéves szponzori szerződését a FIFA-val - a rossznyelvek szerint a a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség korrupciós botránya miatt. A mérkőzéseken nem lesz több PlayStation-reklám a pályák szélén. Kár.

Új PlayStation Vita-csomag érkezik

A Sony egy vadonatúj PlayStation Vita bundle-t jelentett be Európában, amely memóriakártyát és öt játékot tartalmaz majd. A Heroes Mega Packra november végén vethetjük rá magunkat 199,99 eurós áron.

3,3 millió PS4 ment el a legutóbbi negyedévben

Remekül teljesít a PlayStation 4, a Sony a második pénzügyi negyedévében 3,3 millió darab konzolt szállított ki az üzleteknek. A gép rekordtempóban fogy, ma már összesen 13,5 millió darabnál jár.

Ilyen lesz a PlayStation első filmsorozata

A New York-i Comic-Conon a hétvégén bemutatták a PlayStation első saját gyártású filmsorozatát, a Powerst, amely a trailer alapján nem is néz ki rosszul. Szuperhősökről szól majd, a főszereplő Sharlto Copley lesz.

Új témák a Vita 3.30-as rendszerfrissítésében

Számos egyéb újdonság mellett a PlayStation Vita egy sokak által régóta kért elemmel is bővült, melynek hála a játékosok változatos témákkal szabhatják jobban személyre a készülékük Otthon képernyőjét.

Mit hoz a jövő a PlayStation Vita számára?

Az Eurogamer leült egy kicsit beszélgetni a Sony európai részlegének vezetőjével, Fergal Garával. A riport a PS Vita jövőjéről szólt. Az eladások szerényen növekednek évről-évre, és a handheld megtalálta a saját kis rétegpiacát.

Dinamikus témák érkeznek PS4-re és PS Vitára

Hasonlóan a PS3-hoz, a Sony új asztali konzolját és handheldjét sem kerülhetik el a dinamikus témák. A Sony a tegnapi sajtókonferenciáján jelentette be, hogy hamarosan egyedivé varázsolhatjuk a masinák főmenüjét.

Brutális ajándékot kapnak a japán Vita-tulajok

Mármint abban az esetben, ha van PlayStation Plus-előfizetésük, és a PSP-s címeket sem vetik meg: a Sony kétszázötven játékot tesz ingyenessé számukra az előző generációs kézikonzoljára megjelent anyagok közül.

Helyreállt a PSN, csúszik a karbantartás

A Sony szerint helyreállt a PlayStation Network, a mára tervezett karbantartást pedig elhalasztották. A Lizard Squad közben kihúzta a gyufát: bombatámadással fenyegetett, állítólag már az FBI is nyomoz az ügyben.