PlayStation Vita Vita

A Sony második generációs kézikonzolja: brutális teljesítménnyel, mozgásérzékeléssel, érintőkijelzővel, két analóg karral és egy raklapnyi más újdonsággal.

PlayStation Vita - mit kapunk tavasszal?

Mint ismert, a Sonynak nem nagyon akaródzik AAA-s játékokat készíteni PS Vitára, így a kézikonzolt javarészt a third party stúdiók viszik a hátán, megannyi indie címmel. Ezúttal a tavaszi játékfelhozatalba nézhetünk bele.

Február 12-én este szünetel a PlayStation Network

Csütörtök este néhány órán át karbantartás miatt szünetelni fog a PlayStation Network szolgáltatás. Ebben az időszakban nem tudunk bejelentkezni az online fiókunkba, igaz, trófeákat szerezhetünk majd.

Jól sikerült a Sony karácsonya

Habár a végleges számokat még nem ismerjük, az már most kijelenthető, hogy jól sikerült a Sony karácsonya. A videojátékos részleg és a teljes cég is nyereséggel zárta 2014 utolsó negyedévét.

A jó, a rossz és a csúf

Ezen a héten is történt pár érdekes esemény, melyeket érdemes felidézni vagy éppen megismerni, ha még nem olvastad őket. Lássuk, milyen hírek kapták a ezúttal a főszerepeket!

Hasznos alkalmazások szűnnek meg PS Vitán

Két hasznos alkalmazás is megszűnik PS Vitán: a Maps-et és a YouTube-ot sem támogatja már tovább a Sony. A tavaszi hónapok folyamán mindkét program eltűnik a kézikonzolról.

Itt a kedvezményre jogosító kód a Sonytól

Ahogy azt a Sony a hét elején megígérte, minden PlayStation Network-tag tíz százalék kedvezményre jogosult az online szolgáltatás karácsonyi kimaradása miatt. A kuponkódot január 26-ig válthatjuk be, egyetlen vásárlásra.

Sony - Péntektől váltható be a karácsonyi kárpótlás

A Sony megerősítette, hogy ezen a héten péntektől lehet majd beváltani a karácsonyi leállás miatt kárpótlásként kapott tíz százalékos kuponokat. Az akció csak hétfőig tart, de gyakorlatilag bármire felhasználhatjuk a kupont.

Az Xbox One nyerte a decembert

Az Xbox One volt a legkelendőbb konzol az Egyesült Államokban az NPD legfrissebb statisztikái alapján. A Microsoft ennek örömére tartósan alacsonyan tartja a masina árát, marad a 349 dolláros ár.

Óriási leárazásokkal ünnepel a Sony

A huszadik születésnapját ünneplő PlayStation miatt a Sony egy teljes hétig óriási árleszállítással ünnepel, így több mint hatvan, a PlayStation történelmében népszerű játékot vásárolhatunk meg sokkal olcsóbban a PSN-en.

HWSW: Így támadták a PSN-t és az Xbox Live-ot

Bérelhető botnet reklámja volt a karácsonyi konzolos leállás, a Lizard Squad "terméke" meg is vásárolható. A demonstráció fényesen sikerült, felkészült és masszív szolgáltatásokat sikerült kiütni - írja a HWSW.