21 milliónál jár az Uncharted-sorozat

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 5.
  • Érdekesség
Link másolása
A The Nathan Drake Collection tegnapi bemutatkozása mellett az Uncharted-sorozat kapcsán némileg háttérbe szorult egy másik nagyon fontos részlet is, miszerint a franchise már 21 millió eladott példánynál jár.

Tegnap jelentettük, hogy a The Last of Us után a Naughty Dog másik Sony-exkluzív klasszikusa, Nathan Drake kalandja se kerüli el a remastered-őrületet, így októberben PlayStation 4-en is kipróbálható lesz az Uncharted-trilógia.

A stúdió azonban azt is bejelentette, hogy a 2007-ben megjelent Uncharted: Drake's Fortune a két évvel később bemutatott Among Thieves, a 2011-ben boltokba került Drake's Deception, valamint a PlayStation Vitára 2012-ben bemutatott Golden Abyss és Fight for Fortune részekből eddig több mint 21 millió darabot sikerült eladniuk, ami - mondanunk se kell - óriási mérföldkő.

A sorozat következő felvonása, az Uncharted 4: A Thief's End a legújabb hírek szerint valamikor márciusban jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-en.

19.
19.
ADMlN
#18: Vitatkozz azzal akit érdekel, én csak a számokat írtam le.
18.
18.
A Pulyka
#17: Milyen tények? Az hogy teljes értéku játéknak számolsz(számolnak) egy bugyuta kártyajátékot, amit lehethogy megvettek párszázan, ugyanis az szintén egy kézikonzolos "játék", akárcsak a golden abyss. A Halo meg osszes nagygépes változat. Felesleges ezen lovagolni azért is, mert míg a boxnál ez a kevés system seller játékok egyike, addig a másik oldalon tobb cím van, ami tobb millios eladásokat tudhat magáénak.
De nem tudom, megint miért a Halo...!?
17.
17.
ADMlN
#16: Én csak a számokat közöltem. Ezek tények, nem értem miért akarsz vitatkozni velük. Ha a játék készítői úgy érezték, hogy annak a kártyajátéknak itt a helye és hozzáadták az eladásokhoz, akkor te kinek érzed magad, hogy ellentmondj nekik?

Amúgy "menjél".
16.
16.
A Pulyka
#15: "A cikk 5 db Uncharted játékról szól."

A fight for fortune, egy kártyajáték. Mit vársz tole, 6 millios eladást? Mennyél már a hulyeségeiddel...
15.
15.
ADMlN
#14: Az 50 milliós eladást a Halo 8 db játékkal érte el még 2012-ben.
A cikk 5 db Uncharted játékról szól.
A Halo-nak ha csak az első 3 fő rész eladásait összeadod, akkor is kijön egy 30 millió körüli érték.

Nem akarok vitatkozni, csak gondoltam kijavítom/kontextusba helyezem amit mondtál.
14.
14.
A Pulyka
#11: Látom megjott paprikajancsi élettársa is. A Halo elso része akkor jelent meg, amikor a ps2, míg az Uncharted 2007-ben. A Halo-bol immár van 9, míg az Unchartedbol 3, + egy ps vitas rész.
Nemtudom megint hogy jon ide a Halo, de van még azonkívul más is amivel kontrázni lehet? Ja van, geow, meg forza...
13.
13.
delphijos
#10: Azért ne feledkezz meg róla hogy ez ps only cím.
11.
11.
Yami
Ha eladnak még 4 milliót, akkor már megvan a Halo eladások fele.
10.
10.
Semmi bajom a sorozattal, inkább pont hogy amiatt, mert nagyra tartom, de meglepett ez a szám. Sokkal többre számítottam.
9.
9.
Spectrum
#7: Nekem a második rész vonatos jelenete és egy tűzharca maradt meg a legjobban. A z a panoráma egy teraszról a legszebb volt, amit addig játékban láttam. :-)
8.
8.
Blueberry
És ez ugye lesz lemezen is?
7.
7.
KeXxX
#5: Ezzel egyetértek. Bár a 3. részben a helyszínek szerintem jobbak voltak. De egy dologban nem tudok dönteni.. vonatos vagy hajós? Mert mind a kettő király volt a maga módján. Bár öcsém szerintem a 3. lett a legjobb. (de lehet, hogy csak azért mondja mert a 2. rész vége felé amikor voltak ilyen íjjal felszerelt majom szörnyek, azokat nem tudta legyőzni) :DD
6.
6.
KopyAti
Mivel ezek kimaradtak, ézért nekem kötelező darabok.
5.
5.
Spectrum
#2: Én azt mondanám, hogy a második rész a világ egyik legjobb játéka. :-D Ott folyamatosan kerestem az államat.

Az első rész engem fárasztott a sok repetitív tűzharc miatt, a harmadikban pedig a sok átvezető megtörte a dinamikát. Így ezek csak olyan 90 % körüliek nálam. De a második rész az bizony 10/10.
4.
4.
DON GONDOCS
#2: +1 Ígyvan. Énis elvoltam ájulva a játék hangulatától és dinamikájától,a bunyó a tűzharcok. De 2 nekifutásra egyik rész sem tudott lekötni, pedig beszippantott a játék. Hatalmas Respect a ND-nak.
2.
2.
strike19
Nekem meg van mind a 3 rész,Azt mondom ,hogy nagyszerű játék de szerintem egyszer végig lehet játszani.Az a baj ,hogy most a hír alatt rengeteg olyan komment lesz hogy ez a világ legjobb játéka stb.Szerintem azért ennek is vannak hibája mint minden más játéknak pl:scrip-tek egymás hegyén hátán.Mondjuk 5-x nagyobb szabadsága van mint az order-nek.
1.
1.
PaulBlake
Gratuláció! Mondanom sem kell hogy a legjobb franchise ami valaha is készült, és tárt kezekkel várom a Nathan Drake Collection-t is ! Ez az a cím amit nembánok meg megvenni még1x ! És aki nemjátszotta anno, annak kötelező !!
Természetessen ez csak saját vélemény, úgyis tudom hogy valaki bele tudna kötni ! :) Na peace ☼
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...