Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Kojima papa sorozatának következő darabja, mely pontot is tesz Solid Snake történetének végére.
Típus: Akció, Sunyizós

Hayter: mi történt a Metal Gear Solid filmmel?

David Hayter, Snake állandó angol szinkronhangja nyilatkozott arról, miként is áll a helyzet a régóta levegőben lógó Metal Gear Solid filmmel kapcsolatban.

Microsoft: gyanús látogatás Hideo Kojimánál

Két Microsoftos úriember tett látogatást a mai napon a Kojima Productions székházában, hogy meghallgassák Kojima-san szupertitkos előadását.

Kojima tutira megy az E3-ra, de elfoglalt lesz

Hideo Kojima biztosan tiszteletét teszi az idei E3-on, de a két nagykiadó konferenciája után el is hagyja a helyszínt, mert eléggé elfoglalt mostanában.

Átállt a Rising fejlesztésére az MGS4 csapat

A PSP-s Peace Walker befejezése után a veterán csapat átállt besegíteni a Metal Gear Solid: Rising fejlesztésébe, míg Kojima saját projektjével van elfoglalva.

Kojima szerint haldokolnak az otthoni konzolok

Hideo Kojima, a Metal Gear Solid nagymestere egy olyan jövőt szeretne, ahol nincsenek platformok, és a játékot szabadon vihetjük a nappaliból az utazásra.

Újabb ütős PS3 bundle pack a Sony-tól

A Sony-nak sokan beígérték mostanában, hogy amennyiben nem lesz olcsóbb a PS3, akkor nem fejlesztenek rá. Nos, ha nem is komoly, de apró engedményt már kaptunk.

Hamarosan új Metal Gear bejelentés várható

Már több, mint egy éve annak, hogy megjelent a Metal Gear Solid 4, s ennek örömére nagy bejelentést tervez a Konami csapata, ami nem egy új játék lesz.

Metal Gear lehet Kojima következő játéka is

A pletykákkal ellentétben nem a Tornado Break című fantomjáték lehet Kojima új alkotása - legalábbis erre enged sejtetni a teaser weboldal.

Hamarosan tényleg leleplezik az új Kojima-játékot

Igaz volt az a tegnapi pletyka, miszerint a Metal Gear sorozat atyja, Hideo Kojima napokon belül bejelenti legújabb játékát. A pontos dátum május 18-a!

Még a héten bemutathatják az új Kojima-játékot

A Kojima Productions egyik névtelen munkatársa kifecsegte, hogy a Metal Gear sorozat atyja, Hideo Kojima még a héten bejelenti legújabb játékát!