Három PS4-játék is dátumot kapott

  • Írta: fojesz
  • 2016. január 14.
  • Megjelenés
Link másolása
Még sűrűbb lett a január és a február, a Not a Hero, a Crypt of the NecroDancer és a World of Tanks PlayStation-változatai is a következő három hétben válnak majd letölthetővé.

Not a Hero

A Not a Hero az OlliOlli mögött Roll7 új játéka, amely PC-re már tavaly május óta letölthető. Egy oldalnézetes (és szintén pixeles) lövöldéről van szó, amely kifejezetten intenzív, lehet benne becsúszni és fedezékbe bújni is. A játék az eredeti tervek szerint Vitára is elkészült volna, végül azonban a fejlesztők kapacitás híján csak a PS4-verziót tartották meg - az február 2-án érkezik, 13 eurós áron.

Crypt of the NecroDancer

A szintén PC-ről indult Crypt of the NecroDancer azonban már PS4-re és Vitára is megjelenik - erre is február 2-án számíthatunk. A roguelike dungeon-crawler és a ritmusjátékok ötvözése remekül működik, és itt még bónuszokat is kapunk: egyfelől lesz cross-buy lehetőség, másrészt új, a Shovel Knight zeneszerzője által komponált zenék is várhatóak. A táncszőnyeg-támogatás most sem marad el.

World of Tanks

A World of Tanks pedig valószínűleg nem szorul bemutatásra: a free-to-play játék január 19-én veszi be a PlayStation 4-eket.

5.
5.
zozo76hun
hu ez a Not a Hero nem semmi. meg telefonra sem toltok ilyen otvar szar jatekot. kar koptatni a ps4-et ilyen szutyokkal... :)
4.
4.
BloodyDeath
Azt a k.rva életbe!! Ez nem semmi! Helló Nintendo. Ilyen "játékokk kellenek a ps4-re? Az biztos, hogy én nem fogok ilyesmikre költeni. Nem ezért vannak konzoljaim. De ha valakinek ez tetszik, hát játszon sokat. Helyettem is. De akkor is szégyen.
3.
3.
Hát én nem azért vettem PS4-et hogy ilyen szemétnek se nevezhető pécés szarokkal játszak...
2.
2.
csoki0619
A Not a Hero trailere valami zseniális! Így kell ezt csinálni, engem megvettek kilóra.
Ja és mondtam már, h van benne vadászhelikopter!? :D
1.
1.
A Not a Hero jópofának tűnik, de majd inkább megvárom leárazva :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...