Dragon's Dogma - sárkányölő traileráradat

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 10.
  • Videó
Link másolása
Az Ur-Dragon egyfajta challenge-t takar, amit online, vagy single-ben is tolhatjuk. Egy bitang nagy sárkányt kell legyűrnünk benne a csatlósainkkal vállvetve. Igazi kooperatív élmény - de vajon Te méred rá a halásos csapást? Fejlesztői naplónk és launch trailerünk is van.

A világ minden tájáról várják a bátor kalandozókat és csatlósaikat, hogy közös erővel legyőzzék Ur-Dragont, a játék challenge-módjában. A támadásainkat összehangolhatjuk, de vigyázz, a dicsőség azé, aki az utolsó csapást méri a szörnyetegre. A hatalmas erejű sárkány megöléséért tekintélyes jutalom is dukál. A legjobbak bekerülnek az online Hall of Fame-be, de nem szükséges hozzá net, a kihívást single-ben is teljesíthetjük.

 

 

Végül befutott a játék harmadik fejlesztői naplója, egy nappal a második után. Ezúttal az NPC-kkel kapcsolatos audiomunkálatokról lesz szó - minden szereplőt leszinkronizáltak a Capcom szakemberei, ahogy kell. A játék május 25-én jelenik meg.

A launch trailer pedig már két héttel a megjelenés előtt megszületett:

5.
5.
Dark_Temptation
#3: ez engem is érdekelne mert úgy hallottam, hogy nincs co-op.. 1 ilyen játékban... -.-" elengedhetetlen
4.
4.
metercsiken
Ez az Ur sárkány nem tetszik( szerintem jobban is megcsinálhatták volna ), de a játékot amúgy már várom!
3.
3.
Zelgadis187
De lehet majd akkor a sztori módot co-op-ban játszani vagy nem?Pofás ez a pawn rendszer de nem értem miért gondolták úgy hogy három ember helyett jobb 3 npc.
2.
2.
azureknight0715
Kipróbáltam a demot, nekem tetszett. Bár nekem kicsit könnyűnek tünt, de ahogy néztem a sárkány ellen a harcot az annyira mégsem lesz az.
1.
1.
SSJ Gábriel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...