Fortnite Mobil, PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Az Epic Games legújabb játéka, amiben a zombiinváziót kell elhárítanunk.
Típus: Akció

Amikor a Fortnite és az Infinity Blade találkozik

Két korszak és két teljesen eltérő zsáner találkozik a Fortnite legújabb frissítésében. A battle royale-játék hetedik szezonjában érkezik az a legendás kard, amivel az Epic Games a mobilpiacon is utat tört magának.

TGA 2018: Kitárta kapuit az Epic Games Store

A hét eleji bejelentést követően máris elstartolt az Epic Games digitális boltja. A kapunyitás hírét a The Game Awards keretében kürtölte világgá a Fortnite fejlesztője. Külön öröm, hogy kéthetente ingyenes játékot kapunk majd.

TGA 2018: A God of War lett az év játéka

A nagy hírkavalkád végén emlékezzünk meg a nyertes videojátékokról is, hiszem mégiscsak egy díjátadóról van szó. Az év játéka a God of War lett, amely megelőzte a Red Dead Redemption 2-t is. A TGA nagy vesztese a Spider-Man.

Beköszöntött a karácsony a Fortnite világába

Érkezik a Fortnite hetedik évada, és vele együtt egy rakat téli újdonság; géppisztolyos hóember harcosok, behavazott pályarészek, X-4 Stormwing duplafedeles repülőgépek, új skinek és persze a vadonatúj Creative mód.

Sandbox módot kap a Fortnite

Vadonatúj játékmód érkezik hamarosan a Fortnite-ba. A Creative a battle royale-tól függetlenül lehetővé teszi a játékosoknak, hogy saját pályákat és minijátékokat készítsenek - hasonlóan a Minecrafthoz.

TGA 2018: Az Ancestors és a Rage 2 is ott lesz

Ahogy közeledünk az idei The Game Awardshoz, úgy sűrűsödnek a teaserek a díjátadó kapcsán. Kiderült például, hogy az Ancestors: The Humankind Odyssey és a Rage 2 is új kedvcsinálót kap az esemény apropóján.

200 millió játékosnál jár a Fortnite

Óriási mérföldkőhöz érkezett a Fortnite, a regisztrált játékosok száma ugyanis átlépte a 200 milliót. Ennél jobb alkalmat nem is találnánk arra, hogy megajándékozzuk a barátainkat egy-két skinnel, nem igaz? Mert most ilyet is lehet.

Fortnite - az ott nem Rontó Ralph volt?

Egy Rontó Ralph-cameótól hangosak a Fornite közösségi terei, amit a napokban fedeztek fel a játékosok. Sokan arra számítanak, hogy Thanoshoz hasonlóan a Disney-hős is komolyabb szerephez jut a játékban.

Fortnite - érkezik a rajongói csirke-skin?

Úgy látszik, hogy az Epic munkatársai tényleg odafigyelnek a rajongók kéréseire. Közel két hónapnyi várakozás után úgy néz ki, hogy tényleg érkezik a Chicken Trooper skin a játékba - ráadásul az eredeti, fanmade tervek alapján.

Itt vannak a Golden Joysticks Awards győztesei

A Fortnite és a God of War vitte a prímet az idei Golden Joystick díjátadón, de azért születtek meglepetések is! Életműdíjat kapott a Dark Souls atyja, Hidetaka Miyazaki, és kiderült, hogy a Cyberpunk 2077-et várjuk a legjobban.