Fortnite Mobil, PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Az Epic Games legújabb játéka, amiben a zombiinváziót kell elhárítanunk.
1630328400

Will Smith is csatlakozott a Fortnite-hoz

Mire jók a rosszfiúk? Arra, hogy beszerezzük őket a Fortnite boltjában – legalábbis a Will Smith alakította Mike Lowrey-t mindenképp. A Fortnite továbbra is képes a legvalószerűtlenebb crossovereket összehozni.
1627893780

Ariana Grande-koncert lesz a Fortnite-ban

Újabb nagyszabású esemény készülődik a Fortnite háza táján, a korábbi találgatásoknak megfelelően a hétvégén Ariana Grande koncertezik majd a játékban. Travis Scott fellépése óta ez lehet a legnagyobb ilyen buli.
1626184800

Ninja és LeBron James is játékokba digitalizálódik

Két közismert híresség is vendégszerepelni is fog egy-egy videojátékban a közeljövőben: LeBron Jamesszel a Fortnite-ban, Ninjával pedig a Raid: Shadow Legendsben futhatunk majd össze hamarosan.
1624901400

Loki is felszáll a Fortnite-buszra

Nem mással, mint a skandináv mitológia egyik legismertebb karakterével, Lokival erősít ezúttal a Fortnite. A csínytevés istene természetesen a marveles "skinjében" ül majd fel az iskolabuszra a következő hónap elején.
1624525200

Az Epic ingyenessé tette az Easy Anti-Cheatet

Az Epic Games egy újabb óriási húzással kedveskedik a játékfejlesztőknek. A vállalat ingyenesen hozzáférhetővé tette az Easy Anti-Cheat és Voice szolgáltatásait, ezzel sokat megspórolva a kisebb fejlesztőcsapatoknak.
1623232800

Megszállták az idegenek a Fortnite világát

Elrajtolt a Fortnite legújabb szezonja, amelyben egy idegeninvázióval kell szembenézniük a szigeten csatázóknak. Természetesen egy sor ismerős arc siet majd a segítségükre.
1616436000

Dwayne Johnson alakítja a Fortnite új karakterét?

A találgatások szerint Dwayne "The Rock" Johnson alakítja a Fortnite új karakterét, The Foundationt. Habár az Epic Games még nem erősítette ezt meg, több jel is arra utal, hogy jó nyomon járnak a rajongók.
1616099580

Futottak még a Square Enix Presents műsorában

A Square Enix az este megtartotta az első Nintendo Direct-szerű műsorát, amelyben egy sor közeljövőben érkező címe kapcsán helyzetjelentett. Egy csokorban szedtük össze nektek az újdonságokat!
1615914000

Fortnite - vadállatok, kraftolás és Lara Croft

Elstartolt a Fortnite legutóbbi szezonja. A Zero Crisis történetszálának utolsó fejezete a Primal nevet viseli, hiszen egy új zónával, kraftolható fegyverekkel és számos új hőssel, köztük Lara Crofttal bővül az őrületes battle royale.
1615319520

Single player küldetéssel indul az új Fortnite-szezon

Jövő héten véget ér a Fortnite aktuális szezonja, a következő évadot pedig a korábbiakkal ellentétben nem egy nagy élő esemény, hanem egy single player küldetés vezeti majd fel.