Fortnite Mobil, PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Az Epic Games legújabb játéka, amiben a zombiinváziót kell elhárítanunk.
1644418800

Fortnite - újabb Star Wars-karakterek csatlakoznak

Boba Fett már egy ideje a Fortnite szigetén garázdálkodik, de vadonatúj társak is csatlakozhatnak hozzá mától. Fennec Shand érkezése eddig sem volt titok, de mellette Fekete Krrsantan bőrébe is belebújhatunk.
1643824800

Az Uncharted is tiszteletét teheti a Fortnite-ban

A játékipar is meglovagolja az Uncharted-film érkezését: nem elég, hogy boltokba került a PS5-ös Uncharted-kollekció, a hírek szerint még a Fortnite-ban is tiszteletét teheti a franchise.
1642172400

Úgy tűnik, hamarosan visszatér az iOS-es Fortnite

A Fortnite azóta nem érhető el az iOS-en, hogy az Epic összebalhézott az Apple-lel, hamarosan azonban visszatérhet a platformra a játék, méghozzá a GeForce Now közreműködésével. A tesztelés már kezdetét vette.
1639036800

Unreal Engine 5-re váltott a Fortnite

Noha az Epic Games már jó előre beharangozta a váltást, a minap ténylegesen is meglépte: a Fortnite harmadik fejezetének megérkezésével a fejlesztésnél átállt az új generációs Unreal Engine-re.
1638784800

A feje tetejére állt a Fortnite világa

Szó szerint a feje tetejére állt a Fortnite szigete, így a harmadik fejezetben már egy teljesen új helyszínen vadászhatják egymást a battle royale rajongói. A hatalmas frissítés rengeteg újdonságot, köztük pár ismerős karaktert is hozott magával.
1638550800

Úgy tűnik, alaposan felfordul a Fortnite világa

Noha hivatalosan csak holnap ér véget a Fortnite második fejezete, a harmadik felvonást beharangozó teaser már kiszivárgott. Ez alapján a battle royale világa szó szerint a feje tetejére áll majd.
1638115560

Nick Fury is csatlakozott a Fortnite harcaihoz

Noha a Fortnite hamarosan fejezetet zár, és jelentős változásokat hoz magával, az Epic Games még az utolsó pillanatokra is betárazott egy vendégszereplőt: a S.H.I.E.L.D. vezetője, Nick Fury is csatlakozott a harcokhoz!
1637917200

Fortnite - közeleg a második fejezet fináléja

Az űrlények, szörnyek, más dimenziókból jött rémségek és pusztulást hozó kockák elég ideig fenyegették a Fortnite szigetét. Elérkezett az utolsó összecsapás ideje, hamarosan lezárul a játék történetének második fejezete.
1637143200

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!
1636786800

Boba Fett is vendégszerepel a Fortnite-ban

A sarlacc gyomrából előmászva Boba Fett is megcélozta a Fortnite szigetét. A hírhedt fejvadász és újdonsült társa, Fennec Shand a The Book of Boba Fettet promózva csatlakozik a battle royale-játék sztárparádéjához.