Fortnite Mobil, PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Az Epic Games legújabb játéka, amiben a zombiinváziót kell elhárítanunk.
1651820400

Teljesen ingyen streamelhető a Fortnite az Xbox Cloud Gamingen keresztül

Tegnap a Fortnite is csatlakozott az Xbox Cloud Gamingen elérhető játékok listájához. A free-to-play anyag továbbra is teljesen ingyenes, nem kell előfizetés hozzá.
1649250600

Az Assassin's Creed sem hagyja ki a Fortnite-ot

Az Assassin's Creed-játéksorozat két közkedvelt hőse, Ezio Auditore da Firenze és Eivor Varinsdottir is csatlakozik a Fortnite egyre csak bővülő multiverzumához. Az asszaszinokat holnaptól szerezhetjük be.
1648566996

Fortnite - már biztos, hogy marad a Zero Build mód

Az adatbányászok már pár napja megszellőztették a hírt, most azonban hivatalossá vált: a hatalmas sikernek hála állandó opció marad a Fortnite új játékmódja, amelyből a fejlesztők eltörölték az építkezés lehetőségét.
1648470300

Az EU az iOS-en is kötelezővé tenné a sideloadingot

Már csak az Európai Parlamentnek kell jóváhagynia az úgynevezett Digital Markets Act jogszabályi keretrendszert, amely arra kényszerítené az Apple-t, hogy az iOS-es eszközökön is lehetővé tegye a külsős alkalmazások telepítését.
1648285200

Fortnite - marad az építkezés nélküli játékmód?

Habár eredetileg limitált idejű játékmódnak hirdették meg, a jelek szerint tartósan velünk marad a Fortnite építkezés nélküli játékfajtája. Ami nem csoda, hiszen a játékosok kifejezetten örültek neki.
1648022428

Fortnite - segíthetsz az ukrán menekülteknek

Elrajtolt a Fortnite legújabb szezonja, az Epic Games pedig ezzel egy időben bejelentette, hogy az április 3-ig befolyó bevételeket az ukrán menekültek megsegítésére fogja fordítani. Egyetlen nap alatt 36 millió dollár jött össze.
1647860520

Egy időre kivették az építkezést a Fortnite-ból

Érdekes mechanikai változtatással rajtolt el a Fortnite új évada, hiszen a készítők az első néhány napra letiltották a battle royale egyik legfontosabb játékelemét, az építkezés lehetőségét.
1646326800

Íme, a BAFTA Games Awards idei jelöltjei

Idén sem marad el a Brit Film- és Televíziós Akadémia díjátadója, ahol felsorakoznak az elmúlt év legnagyszerűbb videojátékai. A kategóriák közt ezúttal a Returnal és az It Takes Two szerepel a legtöbbször jelöltként.
1645189200

Fortnite - megérkeztek az Uncharted hősei

A Fortnite szigete nem szűkölködik kincsekben és akcióban, ami természetesen az olyan neves kalandorokat is odavonzza, mint Nathan Drake vagy Chloe Frazer. Az Uncharted hőseinek küllemét videojátékos és filmes változatban is megszerezhetjük.
1644418800

Fortnite - újabb Star Wars-karakterek csatlakoznak

Boba Fett már egy ideje a Fortnite szigetén garázdálkodik, de vadonatúj társak is csatlakozhatnak hozzá mától. Fennec Shand érkezése eddig sem volt titok, de mellette Fekete Krrsantan bőrébe is belebújhatunk.