Fortnite Mobil, PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Az Epic Games legújabb játéka, amiben a zombiinváziót kell elhárítanunk.
1589436000

Fortnite - az új konzolokon is elérhető lesz

Tegnap jelentette be az Epic Games, hogy nem hagyja magára sikeres battle royale-játékát a next-gen konzolok megjelenése után sem. A Fortnite már az Xbox Series X és PlayStation 5 indulásakor elérhető lesz mind a két gépre.
1587888000

Játékosrekordot hozott a Fortnite-nak egy koncert

A Fortnite-nak nem kell a szomszédba mennie egy őrültnek látszó ötletért, ha a játékosok megszólításáról van szó. A hétvégére az amerikai rapperrel, Travis Scott-tal fogtak össze, hogy egy pszichedelikus koncertélményt szállítsanak le.
1587747600

Már a Play Store-ból is tölthető a Fortnite

Noha a Fortnite már másfél éve elérhető Androidon, a játékot sosem a Play Store-ban, hanem az Epic Games weboldalán kellett keresni. A fejlesztőcég a Google eladások után járó jutalékát szerette volna megspórolni ezzel.
1587384000

Az X-Force is megérkezett a Fortnite-ba

Most, hogy késik a Fortnite új évada, több időnk lesz a battle royale világában zajló kémháborúra, és Deadpool is nagyobb szerepet kap: erről árulkodik, hogy a minap megérkezett az X-Force csapata is a játékba.
1586950200

Csúszik a Fortnite következő szezonja

Mégsem ér véget áprilisban a Fortnite titkos ügynökökre koncentráló szezonja. Az eredeti tervekkel ellentétben júniusig kell várnia a játékosoknak az újabb eseményre, az Epic Games azonban tervez némi in-game újdonságot kárpótlásként.
1586160000

Megérkezett Deadpool a Fortnite-ba

Többhetes készülődést követően megérkezett Deadpool a Fortnite-ba, azok a játékosok, akik kitartóan csinálgatták a tematikus kihívásokat, már fel is oldhatták a nagyszájú karakter skinjét.
1582218000

Kémbulit hozott magával a Fortnite új évada

Talán a közelgő James Bond-film miatt, de a Fortnite legújabb évada a kémek körül forog majd: az Ügynökséggé átváltozott Eye Landért a Ghost és a Shadow ügynökei harcolhatnak majd.
1581087600

Megérkezett Harley Quinn a Fortnite-ba

Némi teaselést és pletykálkodást követően Harley Quinn is megérkezett a Fortnite világába. Az időzítés nem véletlen, az Epic Games és a Warner a Birds of Prey premierje miatt csapott egymás markába.
1580108400

Közös bulit csap Harley Quinn és a Fortnite

Szinte már bevett szokás, hogy a nagyobb mozis blockbusterek valamilyen módon elkeverednek a Fortnite: Battle Royale világába is. Úgy tűnik, hogy a Birds of Prey premierjére is tartogat valamit az Epic Games.
1579380780

Az elmúlt évtized legnagyobb hatású játékai

Tíz év hosszú idő a videojátékok történelmében. Sok jó és kevésbé jó játékkal volt dolgunk ezalatt, de volt köztük néhány, amelyek igazán mély nyomot hagytak maguk után. Megpróbáltuk összeszedni őket egy tízes listában.