Fortnite Mobil, PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Az Epic Games legújabb játéka, amiben a zombiinváziót kell elhárítanunk.
1705158000

Megtudtuk miért van kigyúrva a Fortnite-os Peter Griffin

A Family Guy készítője, Seth MacFarlane egy rövid interjúban osztotta meg a háttérben álló okokat. Az elsőre abszurdnak tűnő magyarázat azonban arra enged következtetni, hogy lehet az alkotó csak poénkodott.
1703004683

Zack Snydert érdekelné egy Fortnite-film rendezése

Zack Snyder már korábban többször beszámolt arról, hogy mennyire szereti a videójátékokat: úgy tűnik, hogy szívesen foglalkozna egy Fortnite-adaptációval is.
1702535400

Fortnite - az Epic továbbra is a Nintendo karakterei felé kacsingat

A népszerű battle royal repertoárja folyamatosan frissül, más univerzumokból ismert szereplőkkel, illetve hírességekkel. A japán cég azonban egyelőre nem járul hozzá, hogy a Nintendo kedvelt arcai is elérhetők legyenek.
1702315844

Szárnyal a Fortnite a LEGO Fortnite és a Rocket Racing megjelenése után

Az Epic Games a múlt héten három új játékmóddal kedveskedett a rajongóknak, és a LEGO Fortnite, a Rocket Racing és a Fortnite Festival alaposan feltornászta az egyidejű játékosszámot. Nem is kicsit!
1702056140

TGA 2023: Futottak még a díjátadón

A The Game Awards a szokásához híven idén sem okozott csalódást, ezúttal is rengeteg újdonsággal készültek a rendezők. A legfontosabb bejelentéseket már olvashattátok nálunk, most nézzük meg, mi maradt ki az eddigi híráradatból!
1701977280

Összefoghat a Fortnite és a Teenage Mutant Ninja Turtles?

Egy szivárogtató X-posztja szerint hamarosan egy legendás frencsájzzal kollaborálhat a Fortnite: készen állsz, hogy az Epic Games játékában is felbukkanjanak a Tini Nindzsa Teknőcök?
1701885248

Cinematic előzetesen mutatkozott a Lego Fortnite

Az Epic Games nemrég bejelentette, hogy hamarosan három új játékmóddal gazdagodik a Fortnite világa. Ebből az egyik, a Lego Fortnite a mai napon egy eddig nem látott előzetesen mutatkozik.
1701694800

Az Epic megmagyarázta, hogy miért csak az Apple-t és a Google-t perelték be

Az Epic és a két tech cég bírósági tárgyalása a körül a 30%-os részesedés körül kering, amelyet a két platformtulajdonos lehasít magának az alkalmazásokon belüli vásárlások után.
1701586800

Bővül a Fortnite-univerzum

Voltak idők, amikor még a Fortnite egy egyszerűnek számító bázisépítős és bázisvédős kaland lett volna. Mára már minden megváltozott és az egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb játékosbázissal rendelkező battle royal játék lett a lehető legkülönfélébb kollaborációkkal, de nemsokára új játékmódok is érkeznek.
1700312400

Korhatár alapján korlátozzák a skineket a Fortnite-ban

Jó szándékú intézkedést hozott az Epic Games, de nem meglepő módon kicsit félrement a dolog és a korhatár alapú skin korlátozások nagy port kavartak a rajongók körében. A cég már egy közleményben jelezte, hogy hamarosan javítani fognak a problémán, de ez sem okozott pozitív visszhangot.