Fortnite Mobil, PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Az Epic Games legújabb játéka, amiben a zombiinváziót kell elhárítanunk.
Típus: Akció

Futottak még a Square Enix Presents műsorában

A Square Enix az este megtartotta az első Nintendo Direct-szerű műsorát, amelyben egy sor közeljövőben érkező címe kapcsán helyzetjelentett. Egy csokorban szedtük össze nektek az újdonságokat!

Fortnite - vadállatok, kraftolás és Lara Croft

Elstartolt a Fortnite legutóbbi szezonja. A Zero Crisis történetszálának utolsó fejezete a Primal nevet viseli, hiszen egy új zónával, kraftolható fegyverekkel és számos új hőssel, köztük Lara Crofttal bővül az őrületes battle royale.

Single player küldetéssel indul az új Fortnite-szezon

Jövő héten véget ér a Fortnite aktuális szezonja, a következő évadot pedig a korábbiakkal ellentétben nem egy nagy élő esemény, hanem egy single player küldetés vezeti majd fel.

Ant-Man is csatlakozott a Fortnite-hoz

Követni is nehéz a Fortnite vendégszereplőinek folyamatosan bővülő névsorát, az Epic Games pedig a minap újabb karaktert csapott hozzá a felhozatalhoz: megérkezett a Hangya!

Fortnite - megérkezett Ripley és a Xenomorph

Folytatódik az ikonikus filmes karakterek vendégszerepeltetése az Epic népszerű shooterében - a Predator után ezúttal Ripley, illetve nemezisének, a Xenomorph bőrébe is belebújhatnak a játékosok.

HWSW: Európában folytatódik az Epic-Apple háború

Tavaly nyár vége óta folyik Amerikában az Epic Games és az Apple peres jogvitája, melynek központi kérdése, hogy az Apple monopolhelyzetet teremt-e az App Store fejlesztőknek szabott feltételeivel.

A Fortnite a G. I. Joe-val is találkozik

A Hasbro népszerű akciófigura-sorozata sem marad ki a Fortnite nevezetű, egyre nagyobbra hízó crossover-eseményből. A különböző világok legnagyobb harcosait összegyűjtő szezon következő vendégszereplője tegnap meg is érkezett.

Lázadnak a gépek a Fortnite-ban

A Predator után újabb ikonikus filmes karakterekkel bővült a Fortnite univerzuma - ezúttal a Sarah Connor és a T-800-as csatlakozott a küzdelmekhez. A karakterskinek mellett nem maradnak kiegészítők nélkül sem az új belépők.

A futball is utolérte a Fortnite világát

A Fortnite-ban lényegében már minden megtörtént, ami megtörténhetett, így mindig kíváncsian várjuk, hogy mivel rukkolnak elő legközelebb az Epicnél. Most a focirajongók fognak örülni.

A laptoposokat célozza a Fortnite teljesítménymódja

Az Epic elkezdte tesztelni a Fortnite új teljesítménymódját, amely a gyengébb hardverrel, így főleg a laptoppal rendelkező PC-s játékosokat célozza: ennek hála náluk is simán fut majd a játék, igaz, nem lesz túl szép.