Fortnite Mobil, PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Az Epic Games legújabb játéka, amiben a zombiinváziót kell elhárítanunk.

Továbbra sem tér vissza az App Store-ba a Fortnite

Hiába született döntés az Epic Games és az Apple ügyében, ahogy az várható volt, közel sem zárult le a két fél csatározása. Most épp az Apple vágott oda az Epic Gamesnek, ugyanis továbbra sem térhet vissza az App Store-ba a Fortnite.

Hajmeresztő ára van a Balenciaga Fortnite-ruháinak

Az Epic Games együttműködést kötött a spanyol-francia luxus divatházzal, a Balenciágával, aminek eredményeként a rajongók Fortnite feliratú ruházati cikkeket vásárolhatnak majd. Feltéve, hogy elég mély a pénztárcájuk.

Fortnite - itt az új szezon és vele Vérontó

Az Epic battle royale-jának egyre kacifántosabb története továbbra sem tervez lassítani: az előző szezon űrlény-invázióját valóságtorzító kockák váltják. Az új évadhoz új battle pass is jár, amelyben Vérontó kinézetét is megszerezhetjük.

Döntés született az Epic és az Apple ügyében

Több mint egy éve vette kezdetét az Epic Games és az Apple háborúja, az ügyben pedig végre döntés született. Habár az ellen mindkét fél fellebbezhet, egyelőre mindenki nyert valamit az ügyön.

Évadzáró eseményre készül a Fortnite

A hétvégén véget ér a Fortnite aktuális szezonja, és ahogy az (általában) lenni szokott, az Epic Games egy élő eseménnyel fordul rá a következő évadra. Ideje elkenni az idegenek száját!

Will Smith is csatlakozott a Fortnite-hoz

Mire jók a rosszfiúk? Arra, hogy beszerezzük őket a Fortnite boltjában – legalábbis a Will Smith alakította Mike Lowrey-t mindenképp. A Fortnite továbbra is képes a legvalószerűtlenebb crossovereket összehozni.

Ariana Grande-koncert lesz a Fortnite-ban

Újabb nagyszabású esemény készülődik a Fortnite háza táján, a korábbi találgatásoknak megfelelően a hétvégén Ariana Grande koncertezik majd a játékban. Travis Scott fellépése óta ez lehet a legnagyobb ilyen buli.

Ninja és LeBron James is játékokba digitalizálódik

Két közismert híresség is vendégszerepelni is fog egy-egy videojátékban a közeljövőben: LeBron Jamesszel a Fortnite-ban, Ninjával pedig a Raid: Shadow Legendsben futhatunk majd össze hamarosan.

Loki is felszáll a Fortnite-buszra

Nem mással, mint a skandináv mitológia egyik legismertebb karakterével, Lokival erősít ezúttal a Fortnite. A csínytevés istene természetesen a marveles "skinjében" ül majd fel az iskolabuszra a következő hónap elején.

Az Epic ingyenessé tette az Easy Anti-Cheatet

Az Epic Games egy újabb óriási húzással kedveskedik a játékfejlesztőknek. A vállalat ingyenesen hozzáférhetővé tette az Easy Anti-Cheat és Voice szolgáltatásait, ezzel sokat megspórolva a kisebb fejlesztőcsapatoknak.