Fortnite Mobil, PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Az Epic Games legújabb játéka, amiben a zombiinváziót kell elhárítanunk.
Típus: Akció

Így fest a Radeon első RX 6000-es videokártyája

A Radeon RX 6000-es GPU-szériáját teljes pompájában csak október 28-án leplezik le, de az AMD már most megmutatta, hogy külsőleg hogyan is fest az első triplapropelleres Big Navi.

HWSW: Válaszpert indít az Epic ellen az Apple

Ismét egymásnak feszül a két cég, már az Apple is perel, miközben az Epic Games a Fortnite ideiglenes visszaállítását követeli az App Store-ba - olvasható nagytestvérünk, a HWSW cikkében.

Trailercsokor az NVIDIA bemutatójáról

Ahogy az lenni szokott, az NVIDIA egy marék játékelőzetest is betárazott a bemutatójára, hogy így illusztrálja, mi mindenre lesznek jók a legújabb videokártyái. Mutatjuk őket.

Galactusnak a Fortnite világára fáj a foga

Ma kezdetét veszi a Fortnite következő szezonja, amely ezúttal egy maréknyi Marvel-hőst is felsorakoztat. Szükség is lesz a szupererőkre, a szezon sztorija szerint ugyanis Galactus közeleg megállíthatatlanul.

Nem akadályozhatja az Apple az Unreal támogatását

A bíróság jóváhagyta az Epic Games távoltartási kérelmét az Apple-lel szemben, ez azonban csak a cég fejlesztői hozzáférésére és az Unreal Engine-re vonatkozik. A Fortnite kitiltása ellen nem volt kifogása.

A Microsoft az Epicet pártolja az Apple-lel szemben

A Microsoft kiállt az Epic Games mellett, és egy hivatalos dokumentumban biztosította a támogatásáról a csapatot az Apple ellen irányuló távoltartási kérelemmel kapcsolatban.

Szintet léphet az Epic és az Apple háborúja

Az Apple arra készül, hogy megvonja az Epic Games fejlesztői hozzáférését a platformjaihoz, ami új szintre emelné a háborújukat, hiszen így már az Unreal Engine-en keresztül ütné az almás cég a fejlesztőcsapatot.

Jokeres kiadást kap a Fortnite

A bűn bohóchercege hamarosan a Fortnite csatatereire is elhozza a káoszt. A The Last Laugh Bundle nevezetű csomag különlegessége, hogy nem csupán digitálisan, de dobozos formában is megvásárolható lesz.

Pereli az Apple-t és a Google-t az Epic Games

Miután az Epic Games szembeszállt a platformüzemeltetőkkel, az Apple App Store-jától és a Google Play Store-ról is törölve lett a Fortnite mobilos változata. A fejlesztőcég beperelte a két óriásvállalatot.

Megjelent a Fortnite

Hallottatok már a Fortnite nevű játékról? Nem, nem az őrülten népszerű battle royale-ról beszélünk, hanem annak eredetijéről, a Save the World alcímen futó hordamódos túlélőjátékról. Nos, az alkotás végre elhagyta a korai hozzáférést.