Fortnite Mobil, PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Az Epic Games legújabb játéka, amiben a zombiinváziót kell elhárítanunk.

Nick Fury is csatlakozott a Fortnite harcaihoz

Noha a Fortnite hamarosan fejezetet zár, és jelentős változásokat hoz magával, az Epic Games még az utolsó pillanatokra is betárazott egy vendégszereplőt: a S.H.I.E.L.D. vezetője, Nick Fury is csatlakozott a harcokhoz!

Fortnite - közeleg a második fejezet fináléja

Az űrlények, szörnyek, más dimenziókból jött rémségek és pusztulást hozó kockák elég ideig fenyegették a Fortnite szigetét. Elérkezett az utolsó összecsapás ideje, hamarosan lezárul a játék történetének második fejezete.

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!

Boba Fett is vendégszerepel a Fortnite-ban

A sarlacc gyomrából előmászva Boba Fett is megcélozta a Fortnite szigetét. A hírhedt fejvadász és újdonsült társa, Fennec Shand a The Book of Boba Fettet promózva csatlakozik a battle royale-játék sztárparádéjához.

Brit toplista: a Call of Duty váltotta a FIFA-t

Megjelenése óta a FIFA 22 vezette a brit dobozos játékeladások toplistáját, heteken át senki nem tudta leváltani. Ez megváltozott a Call of Duty: Vanguard érkezésével, ami rögtön az élen nyitott.

A League of Legends is ad egy hőst a Fortnite-nak

Szorosabbra fűzte a kapcsolatát az Epic Games és a Riot csapata, aminek a keretein belül a League of Legends is ad egy hőst a Fortnite-nak: most már Jinxnek is beöltöztethetjük a karakterünket.

Fortnite - a S.T.A.R.S. sztárjai is csatlakoznak

Noha a Fortnite legfrissebb szezonja más dimenzióból jött rémekről szól, a közelgő halloween mellett sem mehetünk el szó nélkül. Jöjjenek kockaszörnyek vagy élőhalottak, igazi nagyágyúk sietnek a Fortnite-játékosok segítségére.

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.

Elképzelhető, hogy film készül a Fortnite alapján

Lapértesülések szerint a filmek irányába is nyitna az Epic Games, amely egy új divíziót is létrehozna, hogy megtámogassa a törekvéseit. Természetesen a Fortnite feldolgozása is felvetődött már ötletszinten.

Epic Games Store - jönnek az achievementek

Régóta várt funkcióval bővül jövő héttől az Epic Games Store, egy hivatalos blogbejegyzés ugyanis megerősítette, hogy első körben hat játéknál, de végre elrajtolhat az achievementek vadászása.