DiRT Showdown PC, PS3, X360

Mindinkább az arcade irányba megy el a DiRT újabb része.
Típus: Arcade, Autóverseny, Rally

DiRT 4-bejelentés közeleg?

A DiRT-játékok vezető tervezője, Paul Coleman vicces kedvében volt, és két fényképet tett közzé a Twitter-csatornáján, amiken valódi raliautókat láthatunk. Az önfényezés mellett még az is elképzelhető, hogy a DiRT folytatásának nagy leleplezésére készülnek a Codemastersnél.

DiRT: Showdown teszt

Szereted a DiRT-öt? Karmolod a Burnoutot? Eszedbe jutott már az őrült ötlet, mi lenne, ha ezt a két legendás címet összekevernék? Hát akkor eljött a te napod, itt van neked a Showdown, ami szakítva a papírformával ezúttal egy csöppet se veszi komolyan magát…

Holnap jön a DiRT Showdown, itt a launch trailer

Bár többen a DiRT negyedik részét várták a Codemasterstől, ez még nem az lesz: a DiRT Showdown amolyan mellékág, ami még inkább arcade oldalról közelíti meg az autóversenyzést. Az új anyagban még annyi rali sem lesz, mint a korábbiakban, de ettől még lehet jó - kíváncsian várjuk!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Több nagy címmel is gazdagodunk a héten, ráadásul ha minden igaz, lehetőségünk is lesz velük játszani, mert az időjárás nem ígér túl sok jót a következő néhány napra. A játékkiadók a legjobb időjósok, érkezik az új Ghost Recon, a legutóbbi DiRT és a Dragon's Dogma is.

DiRT Showdown - kemény verseny, kemény buli

Ha megcsömörlöttél a hardcore DiRT-élménytől, akkor a Showdown pont ellazít a következő "nagy" rész megjelenéséig. Tíz nap van a megjelenésig, a legújabb előzetes pedig biztosít minket arról, hogy nem csak kőkemény versenyek, de kőkemény partik is várnak ránk.

Elérhető a DiRT Showndown demója

Most szólunk, hogy a Codemasters végre kiadta a DiRT mellékágának számító Showdown kipróbálható változatát minden jelentős platformon. Tudjuk, hogy sokan mennyire ódzkodnak tőle - de azért egy kipróbálást megér. Aztán ki tudja - lehet tetszeni fog. A lustáknak egy videónk is van.

Megvan az új DiRT dátuma, átalakul a Codies

Külön divízióvá szervezi a Codemasters a versenyjátékokkal foglalkozó részlegét, egyúttal új platformot is szentel ezeknek a címeknek. A Race Net a jövő hónap elején mutatkozik be, ekkor jelenik meg a DiRT Showdown demója, amit nem sokkal később a teljes verzió követ majd. Új trailerünk is van az anyagból!

Gameplay traileren a DiRT: Showdown

Klasszikus raliélményre számítasz a DiRT-sorozat következő felvonásától? Felejtsd el, a Showdownnak köze sem lesz hozzá, viszont zúzásból és rock & rollból jut majd bőven. Egy szóval nem mondtuk, hogy rossz lenne, a gameplay trailer is bizonyítja, hogy az anyagban van potenciál.

DiRT Showdown - terítéken az ütközések

Az óvatosság nem mindig érdem a videojátékokban, a DiRT Showdownban meg pláne nem. A Codemasters új videójában például a verdák sérülékenységéről lesz szó, lesz olyan játékmód, ahol a roncsderbi kerül középpontba. Lássuk, miként törnek ripityára a négykerekűek!

Először mozgásban a DiRT Showdown

Ha hiányoltad a DiRT 3-ből a masszív show-elemeket, akkor a DiRT Showdownnal duplán jól fogsz járni, elvégre a mellékág az önfeledt száguldozásra épít leginkább. Az első játékmenetet tartalmazó videó az 8-Ball nevezetű módot mutatja be, bármit is jelentsen ez.