SimCity - nincs szükség állandó netkapcsolatra

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 29.
  • Hír
Link másolása
Az EA Maxis megerősítette, hogy több digitális terjesztőnél is árusítani fogják az új SimCity-t, de mindenképpen szükség lesz egy Origin-fiókra a regisztrációhoz. A megjelenés napján még nem, de később elérhető lesz a modtámogatás. Csak a játék indításához szükséges aktív internetkapcsolat.

Habár a jövőre érkező új SimCity egyik nagyszabású célja az, hogy a többi játékossal karöltve egy globális gazdaságot hozzunk létre, még sincs szükség állandó internetkapcsolatra a játékhoz. Akár az EA disztribúciós rendszeréből, akár máshonnan vásároltuk meg a városszimulátort, az indításhoz mindenképpen szükség van az Originre, ám ha időközben megszakad a kapcsolat, az sem baj, játszhatunk tovább.

A Maxis mindenképpen szeretné modtámogatással felvértezni a címet, de a megjelenéskor ez a funkció még nem lesz elérhető a kísérletező kedvű játékosok számára - valamikor a start után adják ki hozzá a szerkesztőfelületet. Ha már kész van a minőségi munka, utána átcsoportosítják erőforrásaikat a közösség igényeit figyelembe véve.

Ez így van rendjén, elvégre a SimCity 4 még tíz évvel a megjelenés után is közkedvelt játéknak számít, főleg a tehetséges modderek tartják életben. Az új tartalmak gyártását és egyéb hibajavításokat gyakorlatilag ők végzik - érthető, hogy az új SimCity is elősegíti az egyedig tartalmak gyártását. "Nem vagyunk hülyék" - nyilatkozta a Maxis.

6.
6.
Dester
Az Origint én se szeretem. A Steamet igen, a GFWL még elmegy, de az Origin... Na mindegy. Remélem jó lesz az új SimCity, még emlékszem, amikor az első rész volt új és azzal játszottunk rengeteget EGA monitoron. Az se most volt... :)
5.
5.
dabbaska1000
Azta,ez állat egy játék nagyon jó!
4.
4.
logoffmeister
Őszintén megmondva, én végre egy olyan városépítős játékra vágyom, amit tekinthetnék már a Pharaoh utódjának... annyira nem is az egyiptomi téma lenne a lényeges, hanem az, hogy igazán lehetne az egyes pályáknak valamilyen céljuk (pl. eleinte elérni egy bizonyos lakossági, majd jóléti szintet, vagy építeni valamilyen "remekművet"...)
Ez benne lenne az alapjátékban, vagy modokkal meg lehetne oldani? Ha igen, még az Origin sem zavarna annyira, sőt, állandó netkapcsolat se lenne gond, csak legyeeeeeeeeen! :-)
3.
3.
mysterion
#1: Engem ez a nyamvadt EA-féle Origin idegesít. Érdekelne a játék, meg is venném, de az Origin eltántorít. Lehet, marad a kalózverzió... :/
2.
2.
shatterhand
kár hogy nem lesz ps3ra is:(
1.
1.
givi6
Remek, idegesített az EA az Anno 2070-nél.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...