Madden NFL 13 , PS3, Vita, WIIU, X360

Idén is lesz Madden NFL, és idén is az EA Sports készíti, természetesen. Vajon lesznek meglepetések?
1590656400

A héten szavaz az NFL az EA-partnerségről

Nemrég kiderült, hogy az NFL asztalhoz ült a 2K-vel, és újra szerződést kötöttek, így sokakban felmerülhetett, hogy ez vajon jelent-e valamit a Madden-sorozatra nézve. Úgy néz ki, nem kell félni, az NFL-re és az EA-re újabb hosszú partnerség vár.
1374663651

Az EA-nél már a digitális eladás a menő

A kiadóóriás közzétette az első negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését, melyből kiderül, hogy a digitális bevételek immáron meghaladták a dobozos játékokból befolyt összeget. Legnagyobb partnerük az Apple.
1369316422

Mégis fejleszt Wii U-ra az EA

Nem sok jót sejtetett a Nintendo számára, mikor az Electronic Arts egyik alelnöke azt találta mondani, hogy a kiadó nem fejleszt jelenleg a Wii U-ra. Most kiderült, mégis fejleszt, csak nem olyan sokat.
1368788400

Nem fejleszt Wii U-ra az Electronic Arts

Legalábbis egyelőre semmilyen Wii U-játék nem készül az óriáskiadónál, ami attól függetlenül sem jó jel a platform számára, hogy szereted-e az Electronic Arts-játékokat vagy sem.
1359639000

A következő generációt várja az Electronic Arts

A kiadó legfrissebb pénzügyi helyzetjelentése nem sikerült a legfényesebben, a piac egyértelműen a next-gen konzolokat várja. FIFA és Battlefield biztosan lesz a következő generációban is.
1357900200

Amerikában 4 éve a Call of Duty a legnépszerűbb

Az NPD Group közzétette a 2012 decemberére, illetve a teljes tavalyi évre vonatkozó eladási toplistáit. Az amerikai adatok alapján a játékok között abszolút dominanciának örvendhetett a Call of Duty: Black Ops II.
1351677600

Electronic Arts: csalódás a Medal of Honor

Az Electronic Arts közzétette a második pénzügyi negyedévére vonatkozó jelentését, és bár ebben még nem szerepelnek a Medal of Honor: Warfighter számai, a kiadó nem számít sok jóra. Közben tarolt a FIFA, folyamatosan erősödik az Origin felhasználói tábora, a jövő pedig a digitális piacé.
1350543600

Megint beperelik az EA Sportsot

Ismét csoportos keresetet nyújtottak be az EA Sports ellen, amihez bármilyen amerikai állampolgár csatlakozhat, ha megvásárolta a Madden NFL vagy NCAA Football valamelyik részét az elmúlt hét és fél évben. A per azért indult a kiadóval szemben, mert az versenyellenes módon sajátította ki magának az NFL jogait.
1348736451

Itt van a Wii U nyitócímeinek teljes listája

A japán vállalat nem kerülgeti tovább a forró kását, s végre közölte a nyitójátékok teljes listáját, miután hetekig ment a fejvakarás. Régiónként más és más játékokkal találkoztunk korábban, a Nintendo végre felnyitotta a szemünket. Ezek a címek jönnek november 18-tól március 30-ig.
1347278400

Az élen nyitott itthon a Guild Wars 2

Remekül nyitott itthon a Guild Wars 2, a játék azonnal a legkeresettebb címmé vált a magyar játékosok körében. Meglepően jól rajtolt a Madden NFL 13 is: az idei szezont feldolgozó amerikai focis játék a hetedik lett. Itt az ősz, úgy tűnik, a játékeladási toplistán is pörögnek az események.