F1 2012 PC, PS3, X360

A 2012-es Forma 1-es szezont feldolgozó videojáték a Codies jóvoltából.
Típus: Autóverseny, F1, Szimulátor

F1 2012 - Grand Prix mód nélkül

Nagy érvágással jelenik meg a hónap végén az idei Forma 1-es szezont feldolgozó videojáték. A Codemasters megerősítette, hogy az F1 2012-ből kimarad a Grand Prix mód, amely lehetővé tette a játékosoknak, hogy egy teljes szezont végigtoljanak egy létező F1-pilótát megszemélyesítve.

Jövő héten jön az F1 2012 demója

Örvendhetnek a Forma 1-rajongók, elvégre a Codemasters bejelentette, hogy kipróbálható változat érkezik az idei szezont feldolgozó videojátékból. Belekóstolhatunk a fiatal pilóták első napjába, illetve végigtolhatunk egy versenyt Monzában is a Season Challenge játékmódban - már a jövő héten!

Hétfő esti galériafrissítés

Összeszedtük az elmúlt hét legfontosabb screenshotjait, igyekeztünk olyan címeket gyűjteni, amik érdekelhetnek benneteket! A mostani összeállításban olyan címek kaptak helyet többek között, mint az Aliens, a Castlevania, az Epic Mickey 2, az F1 2012, a Halo 4, a Metal Gear Rising és a WRC 3.

F1 2012 - fejlesztői napló az idei változásokról

Csupán egyetlen éve van a Codemastersnek arra, hogy a nevéhez méltó játékkal rukkoljon elő. A száguldó cirkusz ugyanúgy változik, mint maga a videojáték: hol jobban, hol kevésbé. Az biztos, hogy évről-évre összerakottabb produktummal állnak elő az angolok: íme, az idei szezonra vonatkozó módosítások!

GC 2012: A második galériafrissítés

Befutott a második adag screenshot, ráadásul ez az összeállítás még bőségesebb, mint az előző. A felhozatalban van Assassin's Creed III, Deadpool, F1 2012, Far Cry 3, Injustice, Metal Gear Rising, SimCity, World of Warcraft: Mists of Pandaria és ZombiU is többek között - szemezgessetek bátran!

F1 2012 - fejlesztői napló újonc pilótáknak

Először is a Codemasters bejelentette az idei Formula 1-es szezont feldolgozó videojátékának megjelenési dátumát, s emellett befutott az új fejlesztői napló is. A Young Driver Test módban az alapoktól kezdve ismerhetjük meg egy versenyautó irányítását, felkészítve minket a futamok kihívásaira.

F1 2012 - videón a Champions mód

Világbajnokok karrierjét egyengethetjük az idei Formula 1-es játékban. A Codemasters lerántotta a leplet az F1 2012 új játékmódjáról, melyben hat ikon ellen versenyezhetünk. Itt lesz Kimi Räikkönen, majd Lewis Hamilton, Jenson Button, Sebastian Vettel, Fernando Alonso és Schumacher.

E3 2012: Új képek és trailer az F1 2012-ből

Az már alap, hogy az összes versenypálya és istálló képviselteti magát az F1 2012-ben. Itt lesz az új, austini pálya, de az újonc pilóták is részt vehetnek egy oktatómódban. Megtanuljuk, hogy miként kell vezetni egy F1-es autót. Itt az E3-as előzetes, egy adagnyi screenshottal nyakon öntve.

E3 2012: F1 2012 - körözgetés az USA GP-n

Ahogy azt a Codemasters megígérte, az idei expón ki lehet próbálni az idei Formula 1-es játékot, ráadásul egy olyan pályán, ami idén debütál a versenynaptárban. A texasi Austinban rendezik a 2012-es Amerikai Nagydíjat - ezt már gameplay közben is megcsodálhatjuk.

E3 2012: Első képeken az F1 2012

A Codemasters kiadta az idei Forma 1-es szezont feldolgozó videojátékának első képkockáit, amiken megcsodálhatjuk az aktuális versenygépek kinézetét. A grafika sokban nem változott, de ugye a részletekben van a kutya elásva. Az expón már játszható lesz az F1 2012.