F1 2012 - videón a Champions mód

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 6.
  • Videó
Link másolása
Világbajnokok karrierjét egyengethetjük az idei Formula 1-es játékban. A Codemasters lerántotta a leplet az F1 2012 új játékmódjáról, melyben hat ikon ellen versenyezhetünk. Itt lesz Kimi Räikkönen, majd Lewis Hamilton, Jenson Button, Sebastian Vettel, Fernando Alonso és Schumacher.

Nem kevesebb, mint hat világbajnok ellen kell teljesítenünk különböző kihívásokat a játék Champions módjában. Kimi Räikkönennel kezdünk, őt követi majd Lewis Hamilton, Jenson Button, Sebastian Vettel, Fernando Alonso és legvégül Michael Schumacher. Minden bajnokkal egyedi célkitűzéseket teljesítünk, s ha jól szerepelünk, úgy nyithatjuk meg a következő versenyzőt.

Instant élményekkel szolgál ez a mód, nagyon is elképzelhető, hogy Kimi csapattársaként három körrel a vége előtt járunk friss gumikkal, a finnek nincs lehetősége kerékcserére. Meg kell előznünk, s így megnyernünk a Spa-i futamot. Köszönjük, SSJ Gábriel!

31.
31.
Quent1n
#28: Hát pedig ez így működik. Emlékezhetsz a régi NFS-ekbe is ezért nem volt törés elsősorban. Szerintem amúgy nem vészes a törésmodell, engem legalábbis nem zavar úgyis belső nézetből tolom :)


Bond71: Nem szimulátor ez van. :) Meg hát ez az évenkénti kiadás rákényszeríti őket, hogy még véletlenül se csináljanak időtálló közel tökéletes játékot.
30.
30.
totti1993
Üdv lenne egy olyan kérdésem hogy a 2011-ből át tudom majd vinni a mentésemet a 2012 -es játékba?
Köszi elöre is
28.
28.
DarkLord
#27: Törésnél eddig arra hivatkoztak, hogy nem engedik nekik az igazi F1-es csapatok, mert nem szeretnék a kocsijaikat eme roncs állapotban látni...nagyon gyenge kifogás a rossz törésmodell miatt. Bár tényleg nem a törés a lényege a játéknak, de azért jobb lenne, ha tényleg reális sérüléseket látna az ember ha hibázik, nekem is jobban tetszene a dolog.
27.
27.
Bond71
#26: Értem, de mi az hogy nem gyullad ki??? ez vicc?! 10-en éves F1 játétkoknál is alap volt az ilyen!!!,,vagyis semmit se fejlődik a törési rendszer.. :S Tavaly szóvolt róla hogy a biztonsági lánc is ott lessz a kerekeknél és nem szakad le egyből a kerék csak megfelelő temponál... ha meg nem szakad le akkor veri az auto oldalát az is...
Na ezek hova tüntek?!

Manuális rajtot akarok, korai rajt lehetőségével és manuális box kiállást pit limiterrel manuális fékezésekkel, hiba lehetőségekkel és ha a boxbe vagy kijáratnál falat érsz vagy töröd akkor csak szellem legyen de ne raljon azonal vissza!!!!!!! Meg kockásra fékezhető gumikat, fehér vonal átlépésre büntetést, kifogyható benzint, és STOP AND GO büntetést is!!! :) Valosághű sérüléseket, omlo gumi falakat, felvezető kört, normális visszajátszást minden autobol minden kamerán, rögzithetően, fel youtubra azonnal, egyébként az új dirtbe benne van!meg Valós köridőket!
SplitScreenbe :időméröt saját setupot, SC-t és látni akarom az esöt mert nem mindig látod hogy esik csak az aszfalt lessz vizes :D

NA ha ezeket megcsinálnák a splitscreen dolgokat ha nem is de a többit igen akkor azt mondom le a kalappal codemasters!!!
26.
26.
ATi0021
#20: Ők mondták, hogy nem fog kigyulladni a kocsi meg még valamit. A lényege hogy az F1 2011 óta csak nagyon aprót fejlődött a törési rendszer.
25.
25.
Fernando Alonso #1
Az F1 AMT 2012 V2 elérhetővé vált, sokkal több extrával mint a V1-ben.

Az újítások a következők:

-Új Lotus textúra
-Marussi rajtszámok javítva
-Grafikai DRS
-Új menühátterek
-Új betöltőképek
-Új ikonok
-Új kesztyűfestések
-új sisakmodell
-Új Ferrari
-Új Mclaren
-Új Silverstone
-Új kommentár (magyar)
-LCD kijelző TV-CAMban
-Esőlámpa a helyén van
-*.bat fájlal választható Szuperlágy és Kemény keverék


Ha bármilyen probléma akadna azonnal szólj! Lájkold a Facebook oldalunkat is: https://www.facebook.com/f1amt



kb00, Alonso Modding Team, 2012.06.22
24.
24.
Fernando Alonso #1
mért nyomod meg az F6 ot a sebezhetőséged állítód billentyűzeten:D
23.
23.
Gubi
#19: Úgy tűnik igazad van, kíváncsian várom az eredményt :)
Forrás: http://www.gamerzines.com/pc/games-windows.html
21.
21.
Fernando Alonso #1
Aki szeretné kipróbálni a játékot Mozilla Firefox Googleba irja be:

F1 AMT 2012

Ez az Alonso modding team nagyon jó 4 hónapja játszom és nagyon jó

F1-F12 es billentyűkkel állíthatod hogy legyen a kipörgésgátlót stb.

HA NEM GYORSUL AZ AUTÓ AKKOR BILLENYTŰZETEN NYOMD MEG AZ F10 ET ÉS A BOX SEGÉDLETET ÁLLÍTOD A VONALON KÍVÜL GYORSULNI FOG!!
20.
20.
Bond71
#18: Naggyon szépen köszönöm! Ebből sokkal több kiderült mint bármeik találgatásból, vagy videoból...

(arra ne is számítsunk hogy kigyullad a kocsi) Ez a te véleményed vagy ők mondták??

Csak az a nagy baj hogy még ebből se derült ki nagy lényeg hogy lessz e manualis rajt, korai rajt lehetőségével.., vagy normális 2010- es féle box kiállás,, hiba lehetőségeivel elfékezés/szerelő meglökése/ túlgyorsan mész a boxba... manualis pit limiter gomb vissza kerül-e büntetés a fehér vonal átlépésért... Na ezek a fontos dolgok!
19.
19.
ATi0021
#11: Live miatt nem kell többet aggódnod. Codemasters ejtette a rendszert, a Showdown is már Steamworksel jött ki, várhatóan F1 2012 és GRID 2 is az lesz. Plusz még olvastam, hogy DX10 minimum lesz szóval XP nem támogatott oprendszerek között lesz. (Bocs a dupla postért.)
18.
18.
ATi0021
#9: Elég hosszú volt, de azért végighallgattam. Kb ennyi van benne, remélem megfelel:

- újratervezték a felfüggesztést
- újratervezték a főmenüt (paddock menü nincs többé, helyette showroom stílusú lesz)
- lesz fiatal pilóták tesztje aminek a lényege, hogy megtanítsák a vezetést, versenyzést, pályákon hogyan kell menni stb. - Anthony Davidson lesz aki a tanácsokat adja, hol van a fékezési pont, hogyan vedd a kanyart, stb.
- nem mindenkinek van egyszerre több órája is, hogy F1-et játsszon, rájuk is gondoltak (gondolom még gyorsabban végigvihető lesz a karrier mód - Ati)
- mindig tanulnak valami újat a fejlesztés során ezáltal még többet kitudnak hozni akár a konzolokból is - például a fényekről, hogyan lehet még több memóriát megtakarítani stb.
- előfordulhat hogy a pálya egy szektorában esik az eső, míg a másik kettőben nem így egyes részei a pályának vizesek addig máshol száraz, fokozatosan látjuk a felhők és Nap változását mozgását is (SPA-t említi példának mivel az elég nagy terület ehhez)
- Gary Paffett a McLaren istálló teszt pilótája és David Croft a SkySport F1 kommentátora is részt vett a fejlesztésben
- Abu Dhabiban lesz lehetőségük a fiatal pilóták tesztjére, ahol ráérezhetünk az irányításra, sőt vezethetünk egyből RedBull-t, Ferrari-t vagy akár McLarent is
- Minden pilóta egyedi rá jellemző személyiséget kapott. Pl.: van aki gyorsabban elkoptatja a gumijait, van aki agresszív stb (remélem azért Maldonado nem zúz le minden versenyen :) - Ati)
- AI sokat fejlődött, több az elfékezés, hiba...
- Gumikopás még részletesebb lett, (6 szintje van a kopás grafikájának), plusz minden csapat másképp koptatja a gumikat.
- kicsit fejlődött csak a törés (arra ne is számítsunk hogy kigyullad a kocsi)
17.
17.
DarkLord
#12: Nem szeretem? 1990 óta nézam a közvetítéseket és a játékokkal is játszottam régi nagyokkal...szóval, hogy ne szeretném az hülyeség. Csak 2 vásárlás után ebbe a mostaniba már nem fektetek pénzt ennyi (Amiatt még letöltöm és lehet jobban fogom élvezni, mint a 10-et vagy a 11-et , remélem ígyis lesz azért)
14.
14.
kadiking1
#10: Mármint az előző idény közepén a Britt nagydíjat!
13.
13.
Gubi
#11: Ezt hogy érted hogy nem tudsz live-on játszani? Valami hiba miatt vagy ilyesmi? És persze, fejlesszék az egyjátékos módot, ez tök jó, de a játékosok legjava azért venné meg a játékot hogy online egymás ellen tudjanak játszani. Ha bemész egy quick matchbe, 90% esélyt adok rá hogy dodzsemezni fognak a pályán.

Rendes futamot nehezen lehet összehozni, meg aztán elég idegesítő ha a Live rendszerének vacakolása miatt a 60-70 körös futam végén megszakad a kapcsolat a szerverrel :/ Persze mivel Live-on keresztül megy, dedikált szerverről ne is álmodjunk. Sajnos.
12.
12.
kadiking1
#5: Akkor ne vedd meg de akkor nem szereted az f1-et.Az egészben nem az új dolgok a lényegek hanem az erőviszonyok meg az egész élmény!
11.
11.
kadiking1
#2: Én nem tudok live-on játszani ezért örülök,hogy fejlesztik az egyjátékos módot.Ráadásul a karrier módba feljutottam a Mclaren-hez és eddig 10 futamból megnyertem 9-et és legmagasabb fokozaton játszom!
10.
10.
kadiking1
#1: Meg kell tudniuk,hogy milyenek az erő viszonyok pl:ki hitte volna,hogy a Ferrari még tud futamot nyerni.
9.
9.
Bond71
#8: Hi, Erre mi a SZARÉ nem reagál senki ebbe infok vannak a játékról, fordÍtsa már le valaki

Van 3- hete egy Hivatalos 15.perces video beszéd a F1 2012 játékról, itt miért nem fordÍtsátok mi van benne kilehetne tenni hÍrnek!!

Valaki lefordÍthatná aki vágja az angolt!!

itt a link : http://www.youtube.com/watch?v=fXucy0VvAP0

Tessék fordÍtgatni mi lessz benne?!
8.
8.
ATi0021
Nem kötekedésből, de ez a hír rosszul lett fordítva. A hivatalos Codemasters oldalon az áll, hogy a bajnokokat kell legyőznünk, vagyis NEM velük teljesítjük a kihívást. Azt írják, hogy SPAban Kimi csapattársaként lesz a feladatunk friss gumikon legyőzni bajnok társunkat akinek használt gumijai vannak és erre van három kör. Sőt azt is írják, hogy a módot ki lehet majd próbálni a GC-n is.

forrás: http://www.codemasters.com/uk/article/codemasters-announces-champions-mode-for-f1-2012/
6.
6.
DarkLord
#5: mondjuk a nem volt normális f1-es játékot a közelmúltban értem elötte ott volt a 99-02 az adta rendesen :)
5.
5.
DarkLord
az 10-et megvettem, mert elötte nem volt egy normális f1-es játék sem nekem a tuningolt modok csak barkács munkák voltak mind bugos volt..aztán megvettem a 11-et is, ha még a 10-ben csalódtam is mondom ezt már nem ronthatják el erre a 11 a kers és a drs-en kivűl nem sokban változott a 10-től, ezt már nem fogom megvenni szerintem semmi nagy változást nem bírnak beletenni a 11 után sok volt az igérgetés kevés a valóság nálam a 2 résszel eljátszották, hogy még egyért pénzt adjak!
4.
4.
KeXxX
a végére igazán tehettek volna egy karambolt :D
3.
3.
ATi0021
Ebbe semmi újdonság nincs. Volt ilyen mód már az F1 2009-ben is, csak ott Challenge menüpont alatt futott. Például volt, hogy SPAban utolsó 3 körre száraz gumin ragadtunk közbe egyre jobban esett az eső a feladatunk meg kell nyerni a versenyt pitstop nélkül.
2.
2.
Gubi
#1: Ez tényleg egy jó kérdés. Kíváncsi leszek erre a 2012-es részre, sajnos az előző két részben egyaránt kissé csalódnom kellett és lehet hogy ebben is csalódnom kell majd. Külföldi hírportálokon azt olvastam, hogy az F1 2012-ben a fejlesztők inkább az egyjátékos módra fektetik a hangsúlyt, ami azt jelenti, ebben sem lesz komolyabb fejlesztés a többjátékos részben, ami számomra nagyon lesújtó. Jó lenne ha kezdenének vele valamit.

De ha az egyjátékos módra fektetik a hangsúlyt, akkor jó lenne ha a gépi játékosokon erősítenének picit, lekörözésnél rendesen félreállhatnának, a büntetési rendszeren pedig szintén javítanának. Tetszik nagyon a játék, de a patcheket eddig nagyrészt csak ígérgették hogy jönni fognak, aztán később meg közölték hogy nem lesz új javítás, vegyük meg az új játékot.

Egyelőre lövésem sincs mit várjak az új résztől.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...