Unreal Tournament III

Kezdetben vala az Unreal Engine 3.0, mely okot adá az Epic Games-nek, hogy megteremtse az Unreal Tournament 2006-ot. A kiadó később Unreal Tournament 2007, majd Unreal Tournament 3 néven illeté őt...
Típus: FPS

E3 2007: Tizenhét új lineup érkezett

Újabb tizenhét kiadó tette közzé az E3-on felvonultatandó játékainak listáját - kemény felhozatal, érdemes végiggörgetni a teljes oldalt.

Szeptemberben érkezik az Unreal Tournament 3

Az IGN értesülései szerint, szeptemberben érkezik 2007. egyik legjobban várt FPS-játéka, az Unreal Tournament harmadik része.

Unreal Tournament 3 - immáron DirectX 10-zel

Hivatalosan is megerősítésre kerültek azon hírek, melyek szerint a DirectX tizedik generációját támogatni fogja az új Unreal Tournament.

Unreal Tournament 3 - óriások!

Elkészült az Unreal Tournament 3 megújult honlapja, melyről hat darab 6500x3700 pixel méretű óriásképet sikerült szereznünk. Nem semmi anyagok!

Közel 600 friss kép galériánkban

Hetünket egy hatalmas galériafrissítéssel kezdjük, melynek szereplői többek között az Alan Wake, a Bioshock, a Harry Potter 5, a Lair és a Medal of Honor: Airborne.

Nagy vasárnapi galériafrissítés

Közel 150 képpel frissült a galériánk, a felhozatalban pedig olyan sztárok is fellelhetőek, mint Blacksite, Mass Effect, Shadowrun, STALKER, Turok, vagy UT3.

Unreal Tournament 3 - Új trailer érkezett

Egy szaftos bemutató videó érkezett az Unreal Tournament új részéről. Van benne minden, ami egy kis adrenalin növeléshez csak kellhet: akció, látvány és még több akció.

Átnevezték az Unreal Tournament 2007-et

Nincs többé Unreal Tournament 2007! Megijedni nem kell, a játékot csupán átnevezték: ezentúl Unreal Tournament 3 néven keressük az Epic Games üdvöskéjét.

Több mint 350 friss kép került galériánkba

Több mint 350 új képet sikerült feltöltenünk galériánkba a mai napon: Bioshock, Cellfactor, Command & Conquer és még sok más finomság várja az érdeklődőket.

Unreal Tournament 2007 - Csak április után

Augusztus elején értesültünk arról, hogy az Unreal Tournament 2007 csak a jövő év első felében jelenhet meg - a pontosításokat a német GameStar-magazin szállította.