Unreal Tournament III

Kezdetben vala az Unreal Engine 3.0, mely okot adá az Epic Games-nek, hogy megteremtse az Unreal Tournament 2006-ot. A kiadó később Unreal Tournament 2007, majd Unreal Tournament 3 néven illeté őt...
Típus: FPS

Unreal Tournament III rendszerigények

Az Epic jóvoltából végre fény derült arra, hogy milyen rendszerigényei lesznek az Unreal Tournament sorozat harmadk felvonásának.

Újabb késések és megerősítések Midway-fronton

Késik az Unreal Tournament 3, csúszik a Stranglehold és a BlackSite: Area 51 PS3-as változata, megerősítették a Mortal Kombat 8 készültét.

Unreal Tournament 3 - újabb videót kaptunk

Hamarosan végre megjelenik az UT harmadik epizódja, ami fenomenálisnak ígérkezik. Hogy miért? A még keményebb játékmódok, és az untánozhatatlan hangulat garantált!

Nem lesz cross-platform multiplayer az UT3-ban

Mark Rein, az Epic vezetője és szószólója egy rajongókkal folytatott chat eventen jelentette, hogy nem lesz cross-platform támogatás az Unreal Tournament 3-ban.

Unreal Tournament III - új videóinterjú érkezett

Új Unreal Tournament III-videóinterjú érkezett: a filmben gameplay jelenetek mellett az egyik fejlesztő mesél nekünk pár érdekes dologról a játékkal kapcsolatban.

Tovább késhet az Unreal Tournament 3

Az Unreal Tournament 3 megjelenése hivatalosan 2007. november 27-re van kiírva, ám Mark Rein (Epic elnök) szerint ez még semmire sem garancia.

Project Gotham Racing 4, Juiced 2 és UT3 képek

Két autóversenyes, és egy FPS játékból érkeztek ma friss képek. A kínálat: Project Gotham Racing 4, Juiced 2, és a nagy csillag, Unreal Tournament 3.

Tudjuk mivel játszottál az elmúlt 15 évben!

15 év a játékiparban nagyon hosszú idő. Amikor ma mindenki várja az újabbnál újabb, elképesztő grafikájú FPS-t, belegondoltatok mi volt ezek előtt 15 éve?

Army of Two, Battlefield: BC és UT3 képek

Három többjátékos módra kihegyezett, nagyon is klafa játékból érkeztek screenshotok. A csúcs-trió: Army of Two, Battlefield: Bad Company és Unreal Tournament 3.

GC 2007: Unreal Tournament III bemutató PS3-on

Új bemutató érkezett az Unreal Tournament III-ról, amelyben az egyik fejlesztő mesél közel öt percen keresztül a PS3-ra, X360-ra és PC-re készülő játékról.