Unreal Tournament III

Kezdetben vala az Unreal Engine 3.0, mely okot adá az Epic Games-nek, hogy megteremtse az Unreal Tournament 2006-ot. A kiadó később Unreal Tournament 2007, majd Unreal Tournament 3 néven illeté őt...
Típus: FPS

Nyerj CD Projekt ajándékcsomagot!

Nyereményjátékunkban egy gazdagon felszerelt CD Projekt ajándékcsomagot nyerhetsz négy eredeti játékkal és exkluzív relikviákkal.

Az Epic Games is felugrott a Steam vonatára

Az Unreal Tournament alkotói is felugrottak az online terjesztés egyik legnagyobb alakjának, a Valve Steam rendszerének a vonatára.

GDF 2008: Magyarországra jön az Epic elnöke

A budapesti Game Developers Forumra a nemzetközi játékfejlesztés nem kisebb személyisége látogat el, mint az Epic Games elnöke, Mike Capps.

A nextgen konzolokra gyúr az Unreal Engine 4.0

Mark Rein és bandája nem üldögél sokat az Unreal Engine 3 babérjain, a stúdióban már nagyba szövögetik a szupermotor új verziójának részleteit.

GDC 2008: Mark Reinnek 1 milliárd dollár nem elég

A reggeli pletykák szerint a Microsoft 1 milliárd dollárért fel szeretné vásárolni az Unreal-t is jegyző Epic-et. Mark Rein ma személyesen válaszolt a híresztelésekre.

GDC 2008: A Microsoft felvásárolja az Epicet?

A pletykák szerint a nyáron a Microsoft egymilliárd dollár fejében felvásárolja a Gears of War- és az Unreal Tournament-sorozatokat is jegyző Epic Games-t.

Egyesülne a Midway és az Eidos?

Nemrég több cég is ajánlatot tett az Eidosnak, illetve azt birtokló SCi-nek egy esetleges fúzió kapcsán, a legújabb pletykák szerint pedig újabb jelentkező van soron.

Gyengén szerepel a Crysis és az UT harmadik része

Bár a Crysis és az Unreal Tournamnent III remek játékok hírében állnak, az eladások ezt mégsem igazolják: előbbi például még a tizes toplistára sem került fel.

A jövő heti játékmegjelenések

A megszokott módon összeállítottuk a jövő héten megjelenő játékok listáját: bár a felhozatal továbbra sem túl fényes, egy-két gyöngyszem azért akad!

Unreal Tournament III - PC vs. PS3

Egy friss videóban a 1UP magazin egyik szerkesztője Shawn Elliott-tal beszélget az UT3 PC-s illetve PS3-as verziójáról. Hogy melyiken jobb, az döntse el mindenki maga.