Unreal Tournament III

Kezdetben vala az Unreal Engine 3.0, mely okot adá az Epic Games-nek, hogy megteremtse az Unreal Tournament 2006-ot. A kiadó később Unreal Tournament 2007, majd Unreal Tournament 3 néven illeté őt...
Típus: FPS

Miért kopaszok a Gears of War katonái?

Cliff Bleszinski egy interjú során elmesélte, hogy miért is kopaszok a Gears of War és többi Unreal Engine 3-at használó játék főhősei és egyéb szereplői.

Giga galériafrissítés a reggeli kakaó mellé

Lassan itt a hétvége, mi meg még nem is galériáztunk a héten. De bepótolva minden hiányosságot, következzenek az elmúlt napok legütősebb screenshotjai.

Unreal Tournament III - ingyenes hétvége!

Hiába, azért PC-snek lenni még mindig jó, főleg ha használunk Steamet is. A Left 4 Dead és TF2 után most az Unreal Tournament III lesz az ingyenes hétvégi program!

Gears of War és UT3 játékok az új GameStar mellé!

Különleges ajándékkal kedveskedik a Gamestar - a hamarosan megjelenő májusi számhoz eredeti, dobozos, bolti verziójú Gears of War és Unreal Tournament 3 jár majd!

Unreal Torunament 3 - DLC érkezik február 5-én

Hamarosan új pályákkal bővül az Unreal Tournament harmadik része, amely ingyenes en letölthető lesz az összes Playstation 3 és PC tulajdonos számára.

Csődeljárást kezdeményezett a Midway

Szép lassan, de halad az elkerülhetetlen felé a Midway: a rendkívül eladósodott cég fizetésképtelensége miatt a Chapter 11 keretében csődeljárást kezdeményezett.

Haladékot kapott a Midway

Durván egy hónap haladékot kapott a haláltusát vívó Midway adósságainak visszafizetésére; a cégnek ezt az időt kell kihasználnia némi extra profit termelésre.

Egyre nagyobb bajba kerül a Midway

Szorul a hurok a Midway nyaka körül: bár elemzők szerint ez nem fog megtörténni, elvben odáig súlyosbodhat a helyzet, hogy felszámolják a céget.

Eladta a Midway Gamest a Redstone

Hiába bizonygatják a Midway fejesei, hogy cégük új játékai megoldják a pillanatnyi gondokat, a csapat hatalmas adósságai miatt ez nem lesz egyszerű feladat.

Unreal Tournament 3 - kiegészítő várható

Mark Rein, az Epic Games fejese szerint hamarosan kiegészülhet a sokak által szeretett, ám mérsékelt fogadtatásra talált Unreal Tournament harmadik része.