Unreal Tournament 3 - immáron DirectX 10-zel

  • Írta: fojesz
  • 2007. május 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Hivatalosan is megerősítésre kerültek azon hírek, melyek szerint a DirectX tizedik generációját támogatni fogja az új Unreal Tournament.
Hivatalosan is megerősítésre kerültek azon hírek, melyek szerint a DirectX tizedik generációját támogatni fogja az új Unreal Tournament.

Ugrás a galériához

Az Nvidia hivatalos fejlesztői webnaplójában írta le az egyik belsős munkatárs, hogy épp a minap volt szerencséje Mark Reinnel, az Epic fejesével együtt ebédelni, aki megerősítette neki a feltételezéseket, melyek szerint a Vista-exkluzív DirectX 10 támogatott lesz az Unreal Tournament 3-ban. A hír természetesen csak a PC-s verzióra vonatkozik, miután konzolokon nem lesz elérhető az említett technológia. Várjuk a megjelenést!

7.
7.
Jonnyfiu
osztom az x360 fan véleményét. ebben a vodeoban ott van a DirectX 10 support felirat

http://www.youtube.com/watch?v=3bsFJjMQyTk

méghozzá a 2:07 percben.

remélem nem alaptalan a video...
6.
6.
fojesz
A DirectX 10 teljesen más felépítésű videókártyát igényel, olyat, ami először a G80-as lapkával a GF 8800GTX-ben debütált. Mivel az Xbox kártyáját nem így tervezték (ráadásul azt már jóval korábban piacra dobták), ezért azon nem lenne futtatható a DX10 - csak akkor, ha kidobnának hozzá egy G80-as alapú videókarit, ami ugye nem lehetséges, hiszen a konzol elvesztené azon értelmét, mely szerint sosem kell fejleszteni.
5.
5.
kharami
ezt a box os dx es dolgot kifejtené nekem vki bövebben!? Érdekelne mi is ez pontosan!?:/
4.
4.
fojesz
6: Nem, nem támogatja. Lehet idővel kitalálnak majd valamit, ami hasonló teljesítményre képes mint az DX10, viszont maga a DX10 (amihez teljesen más architektúrájú hardverelemekre van szükség, mint am ia boxban van) nem lesz olyan formában elérhető, mint PC-n.
2.
2.
General Thomas
Öh....pedig én azt hittem már átállt egy ideje a dx10-re :D
1.
1.
Madd Dogg
a Qukae wars helyett kijöhetne ilyesmi graffal a Quake 5 inkább.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...