Unreal Tournament III

Kezdetben vala az Unreal Engine 3.0, mely okot adá az Epic Games-nek, hogy megteremtse az Unreal Tournament 2006-ot. A kiadó később Unreal Tournament 2007, majd Unreal Tournament 3 néven illeté őt...
Típus: FPS

Decemberben jön a PS3-as Unreal Tournament III

A fejlesztés nehézségeiről beszámoló hírek után végül örömmel jelenthetjük, hogy végleges megjelenési dátumot kapott az Unreal Tournament III PS3-as változata.

A heti játékmegjelenések

Az ősz legnagyobb címeinek többsége ugyan már megjelent, egy-kettő boltokba kerülése e hétig váratott magára: Unreal Tournament III, Rock Band, Mass Effect...

Unreal Tournament III - és az X360-as változat?

Mark Rein, az Epic fejese végre-valahára tisztázta az Unreal Tournament III Xbox 360-as verziójával kapcsolatos tényeket, híreket, félreértéseket.

Unreal Tournament III Béta Demóteszt

Végre! Annyi várakozás után végre megérkezett kezeink közé az Unreal Tournament 3 demója! Tényleg annyira jól néz ki? Tényleg olyan innovatív? Tényleg igazi UT? Most majd kiderül!

Szerda esti galériafrissítés 500 új screenshottal

Ötszáz új képpel jelentkezünk mai összeállításunkban - megérkeztek a Dirty Dancing és a Links Crossbow Training első képei, de sok más finomság is vár az érdeklődőkre.

Újabb Unreal Tournament III videók érkeztek

Megjelent az Unreal Tournament III bétaverziója, így akinek van elég gépe hozzá, valószínűleg most is azt tolja - ezen pedig nem is csodálkozunk!

Tölthető az UT3 béta demo változata!

A Midway és az Epic Games a mai nap folyamán előrukkolt legújabb játékuk, az Unreal Tournament 3 kipróbálható verziójának béta változatával.

Információk az Unreal Tournament 3 demóról

Két héten belül megjelenik az Unreal Tournament III demója, végre-valahára pedig már azt is tudjuk, hogy mivel szembesül az, aki lerángatja majd a kipróbálható változatot.

PS3-ra nem lesz Unreal Tournament 3 demó

Tegnap arra fény derült már, hogy a PC-s játékosok két héten belül kapnak majd játszható verziót az Unreal Tournament 3-ból - de mi a helyzet a PS3-tulajokkal?

Jön az UT3 kipróbálható változata!

Jó hírrel szolgálhatok az UT rajongók számára. Hamarosan elérhető lesz az Unreal Tournament 3 kipróbálható verziójának béta változata.