Unreal Tournament III

Kezdetben vala az Unreal Engine 3.0, mely okot adá az Epic Games-nek, hogy megteremtse az Unreal Tournament 2006-ot. A kiadó később Unreal Tournament 2007, majd Unreal Tournament 3 néven illeté őt...
Típus: FPS

E3 2008: A kilencedik videócsokor

A kilencedik összeállításban olyan videókat láthattok, mint a Disciples 3, Pure, Age of Booty, Unreal Tournament 3, The wheelman vagy az Eternal Sonata.

Kedd esti galériafrissítés

Legújabb összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a FIFA 09, a Gears of War 2, a Midnight Club: Los Angeles, a Pure vagy a Civilization Revolution.

A heti játékmegjelenések

A múlt hetinél ezúttal sokkal jobb a felhozatal: kicsit megkésve, de jön a PC-s Devil May Cry 4 és az X360-as Unreal Tournament 3, de lesz Civilization és Beijing 2008 is.

Júliusban jön az X360-as Unreal Tournament III

Már jó ideje körvonalazódni látszott az Unreal Tournament III Xbox 360-as verziójának megjelenése, végül a minap fény derült a végleges dátumra.

Snowboard mod Unreal Tournament III-hoz

Megjelent a Snowreal mod, mely képes profi snowboardos játékká átalakítani a PC-s és a PS3-as Unreal Tournament III-at. Az anyagról videót is kaptunk!

Unreal Tournament 3 - mozgásban az X360 verzió

Régen hallatott magáról az Unreal Tournament 3 Xbox 360-as verzója, ám most befutott egy videó és mellé néhány hangulatkeltő kép.

Gazdára találtak a CD Projekt ajándékok

Gazdára talált az eredeti játékokkal és exkluzív relikviákkal felszerelt CD Projekt ajándékcsomag. A szerencsés nyertesnek gratulálunk!

Az Unreal Tournament 3 és az Xbox 360 helyzete

Rég hallottunk már az egyik legnevesebb multiplayer játék legújabb részének, az Unreal Tournament 3-nak az Xbox 360-as változatáról.

Master Chief az Unreal Tournament 3-ban

Egy új, Epic által készített hivatalos DLC-nek köszönhetően Master Chief, a Halo sztrája is beveti magát az Unreal Tournament 3 harcaiba.

Ingyen pályák az Unreal Tournament 3-hoz

Három új térképet tölthetnek le ingyenesen az Unreal Tournament III-mal játszók: a hír mind a PC-s, mind pedig a PS3-as játékosokra érinti!