Unreal Tournament III

Kezdetben vala az Unreal Engine 3.0, mely okot adá az Epic Games-nek, hogy megteremtse az Unreal Tournament 2006-ot. A kiadó később Unreal Tournament 2007, majd Unreal Tournament 3 néven illeté őt...
Típus: FPS

GC 2007: Unreal Tournament 3 trailer

Ismét nagyot alkotott a Midway! A Bungie felkötheti a gatyáját, ha az UT3 játékélménye ugyanis csak feleannyira is jó, mint a látványvilága... akkor biztos befutó!

Unreal Tournament III - X360-on megnyirbálva

A legfrissebb hírek szerint más fejlesztőhöz hasonlóan, az Epic sem fog ráférni a duplarétegű DVD-re, így kénytelenek kissé megcsonkítani azt.

UT3 - egér és billentyűzet támogatás konzolon

Aki esetleg attól tartott volna, hogy PS3-on alulmarad a PC-s játékosokkal szemben az új UT-ben, egyet se féljen! Az Epic már dolgozik a megoldáson.

PC - PS3 kapcsolat az UT3-ban

Kókuszban az Unreal Tournament 3. Lesz keresztplatform vagy nem? Ha igen, akkor melyik konzol lesz a befutó a PC mellett? Kezd nagyon bulvárosan hangzani...

Jeff Morris beszél az Unreal Tournament 3-ról

Az Epic Games-től Jeff Morris beszél az UT3-ról. A beszélgetés során kiderült... kiderült... kiderült. De mi is derült ki? Egy kattintásra vagy a megoldástól...

E3 2007: Összefoglaló a Midway konferenciájáról

Remek játékokkal érkezett az idei E3-ra a Midway, ki nem hagytuk volna az ő konferenciájukat sem - egy rövid összefoglaló keretében olvashattok az eseményről!

E3 2007: Galériafrissítés - az újabb felvonás

Megérkezett az E3-as galériafrissítések következő felvonása kizárólag AAA-s címekkel! Ace Combat 6, Army of Two, Crysis, Stalker 2, UT3... - nyamm!

E3 2007: Sony sajtókonferencia

Kilenc perc múlva kezdődik a Sony sajtókonferenciája, mellyel véget is ér ezen különleges események sora. A műsort természetesen most is élőben közvetítjük.

E3 2007: Két újabb lineup érkezett

Holnapután kezdődik az E3, de még mindig akad kiadó, melynek nem érkezett meg, vagy csupán nem teljes a lineupja: következzen két újabb hiányzó láncszem.

Unreal Tournament 3 - több tucat pálya várható

Az Official Xbox Magazine legfrissebb számának lemezmellékletén található videóból új információkat tudtunk meg az Unreal Tournament 3-ról.