Injustice: Gods Among Us PC, PS3, PS4, Vita, WIIU, X360

Atyaúristen! A Mortal Kombat alkotói új sorozatot indítanak, aminek a DC Comics hősei lesznek a főszereplői!
1344945401

GC 2012: Injustice - akcióban a Macskanő

Ha már a The Dark Knight Rises miatt aktualitása van a Macskanőnek, a NetherRealm is úgy határozott, hogy a latexruciba bújt cicalányt mutatja be legközelebb, mint az Injustice: Gods Among Us játszható karakterét. A szuperhősök verekedős játékában a Macskanő simán elfenekeli Supermant.
1342161403

Injustice - bemutatkozik Nightwing és Cyborg

A NetherRealm a Comic-Con során mutatta be az Injustice: Gods Among Us két újabb karakterét: az eddig ismert hősök és gonoszok mellé csatlakozik a felhozatalba Nightwing és Cyborg is. A két harcos képességei rendkívül elütnek egymástól, de ezt majd úgyis láthatjátok a mellékelt, 10 perces gameplay videón!
1341831600

Tizenöt percig mozog az Injustice

Hosszabb gameplay videó ütötte a markunkat a szuperhősök Mortal Kombat játékából, azaz az Injustice-ból. A DC Comics képregényeinek főszereplői ugyan már bizonyíthattak Liu Kangék ellen, most végre saját anyagot kapnak, és ami még fontosabb: meglehetősen korrekt tálalás mellett.
1338724841

E3 2012: Az első galériafrissítés

A manapság sokat emlegetett és frissen bejelentett címek mellé rengeteg látnivaló futott be a hétvégén, nem is szedjük őket külön, hanem csokorba gyűjtve nyújtjuk át nektek a délutáni szieszta keretében. Lesz egy vadonatúj Crysis 3 kép, animált gif az Unreal Engine 4-ből és Castlevania is.
1338473197

E3 2012: DC Comics + Mortal Kombat = Injustice

Kiváló bejelentéssel gazdagodtunk az imént, a Mortal Kombat alkotói bemutatták legújabb játékukat, és bár a cím azt sugallja, nem a Mortal Kombat vs. DC Universe visszatéréséről van szó... A NetherRealm vadiúj sorozatot indít Injustice címmel, aminek a főszereplői kizárólag Superman és társai lesznek!