Injustice: Gods Among Us PC, PS3, PS4, Vita, WIIU, X360

Atyaúristen! A Mortal Kombat alkotói új sorozatot indítanak, aminek a DC Comics hősei lesznek a főszereplői!
Típus: Akció, Képregényes, Verekedős

Injustice - borító és Green Arrow karakterbemutató

Az Injustice: Gods Among Us újabb karakteréről hullt le a lepel: Green Arrow is csatlakozni fog ahhoz a népes kompániához, melyet a bunyós cím felvonultat. A belépőről hangulatos trailer és néhány kép gondoskodik, de már tisztában vagyunk a játék borítótervével is. Ütős lesz!

Szerda reggeli galériafrissítés

Most sem maradtok képek nélkül, ma reggelre kilenc játék screenshotjait válogattuk össze Nektek! Az összeállításban lesz mindenféle finomság, Company of Heroes 2, Crysis 3, Injustice: Gods Among Us, Neverwinter, sőt a The War Z című zombis agymenésből is egy rakat képünk van.

Injustice: Gods Among Us - a gyűjtői kiadásról

A DC-képregények kedvelőinek körében bizonyára nagy érdeklődést vált ki a Injustice: Gods Among Us. A vérbeli rajongók nem elégednek meg az alapkiadással, így ütős Collector's Editionnel gazdagodhatnak, akik több pénzt is hajlandóak áldozni a játékért. Naná, hogy akciófigura jár hozzá!

TGS 2012: Batman-előzetest kapott az Injustice

A Tokyo Game Showra jut azért nyugati fejlesztésből is, most éppen az Injustice: Gods Among Us került elő, amiből egy trailert vetített le a Warner Bros. a távol-keleti játékrajongóknak. Az előzetes főszereplője Batman, igaz, ő csak a videó töredékében mutatja meg magát.

GC 2012: A második galériafrissítés

Befutott a második adag screenshot, ráadásul ez az összeállítás még bőségesebb, mint az előző. A felhozatalban van Assassin's Creed III, Deadpool, F1 2012, Far Cry 3, Injustice, Metal Gear Rising, SimCity, World of Warcraft: Mists of Pandaria és ZombiU is többek között - szemezgessetek bátran!

GC 2012: Injustice - akcióban a Macskanő

Ha már a The Dark Knight Rises miatt aktualitása van a Macskanőnek, a NetherRealm is úgy határozott, hogy a latexruciba bújt cicalányt mutatja be legközelebb, mint az Injustice: Gods Among Us játszható karakterét. A szuperhősök verekedős játékában a Macskanő simán elfenekeli Supermant.

Injustice - bemutatkozik Nightwing és Cyborg

A NetherRealm a Comic-Con során mutatta be az Injustice: Gods Among Us két újabb karakterét: az eddig ismert hősök és gonoszok mellé csatlakozik a felhozatalba Nightwing és Cyborg is. A két harcos képességei rendkívül elütnek egymástól, de ezt majd úgyis láthatjátok a mellékelt, 10 perces gameplay videón!

Tizenöt percig mozog az Injustice

Hosszabb gameplay videó ütötte a markunkat a szuperhősök Mortal Kombat játékából, azaz az Injustice-ból. A DC Comics képregényeinek főszereplői ugyan már bizonyíthattak Liu Kangék ellen, most végre saját anyagot kapnak, és ami még fontosabb: meglehetősen korrekt tálalás mellett.

E3 2012: Az első galériafrissítés

A manapság sokat emlegetett és frissen bejelentett címek mellé rengeteg látnivaló futott be a hétvégén, nem is szedjük őket külön, hanem csokorba gyűjtve nyújtjuk át nektek a délutáni szieszta keretében. Lesz egy vadonatúj Crysis 3 kép, animált gif az Unreal Engine 4-ből és Castlevania is.

E3 2012: DC Comics + Mortal Kombat = Injustice

Kiváló bejelentéssel gazdagodtunk az imént, a Mortal Kombat alkotói bemutatták legújabb játékukat, és bár a cím azt sugallja, nem a Mortal Kombat vs. DC Universe visszatéréséről van szó... A NetherRealm vadiúj sorozatot indít Injustice címmel, aminek a főszereplői kizárólag Superman és társai lesznek!