Injustice: Gods Among Us PC, PS3, PS4, Vita, WIIU, X360

Atyaúristen! A Mortal Kombat alkotói új sorozatot indítanak, aminek a DC Comics hősei lesznek a főszereplői!
1359046761

Újabb trailert kapott az Injustice: Gods Among Us

Közhelyrengeteg dúsítja az Injustice: Gods Among Us új előzetesét, de hát a szuperhősök és ősellenségeik már csak ilyenek. Batman és Superman is felszólal a jó ügy érdekében, áprilisban aztán rajtatok a sor!
1358319600

Megvan az Injustice megjelenési dátuma

Végre pontos megjelenési dátumot is hallottunk az Injustice: Gods Among Us kapcsán, emellett a Warner Bros. a gyűjtői kiadásról is beszélt - igaz, nem először, mert néhány hónapja már megtudtunk róla ezt-azt.
1354208400

Injustice - bemutatkozik Deathstroke

A Gamespot jóvoltából tudtuk meg, hogy Deathstroke is játszható karakter lesz az Injustice: Gods Among Usban, miután a magazin szállította a verekedős játék új előzetesét.
1352199653

Fejlesztői naplón az Injustice: Gods Among Us

A NetherRealm nem várt a sült galambra, amikor az Injustice: Gods Among Us technológiáját alkotta meg. A DC-karaktereket felvonultató bunyós cím háromszor annyi objektumot képes a képernyőre varázsolni, mint a 2011-es Mortal Kombat. További kulisszatitkok a fejlesztői naplóban.
1350143908

Injustice - akcióban a Zöld Íjász

A New York-i Comic-Con egyik meglepetése az Injustice: Gods Among Us fejlesztőinek bejelentése volt, miszerint Green Arrow is szerepel majd a verekedős játék választható karakterei között. A hivatalos trailer után most egy kötetlenebb gameplay felvétel is érkezett a szuperhősről.
1349946009

Injustice - borító és Green Arrow karakterbemutató

Az Injustice: Gods Among Us újabb karakteréről hullt le a lepel: Green Arrow is csatlakozni fog ahhoz a népes kompániához, melyet a bunyós cím felvonultat. A belépőről hangulatos trailer és néhány kép gondoskodik, de már tisztában vagyunk a játék borítótervével is. Ütős lesz!
1349244000

Szerda reggeli galériafrissítés

Most sem maradtok képek nélkül, ma reggelre kilenc játék screenshotjait válogattuk össze Nektek! Az összeállításban lesz mindenféle finomság, Company of Heroes 2, Crysis 3, Injustice: Gods Among Us, Neverwinter, sőt a The War Z című zombis agymenésből is egy rakat képünk van.
1348745452

Injustice: Gods Among Us - a gyűjtői kiadásról

A DC-képregények kedvelőinek körében bizonyára nagy érdeklődést vált ki a Injustice: Gods Among Us. A vérbeli rajongók nem elégednek meg az alapkiadással, így ütős Collector's Editionnel gazdagodhatnak, akik több pénzt is hajlandóak áldozni a játékért. Naná, hogy akciófigura jár hozzá!
1348138800

TGS 2012: Batman-előzetest kapott az Injustice

A Tokyo Game Showra jut azért nyugati fejlesztésből is, most éppen az Injustice: Gods Among Us került elő, amiből egy trailert vetített le a Warner Bros. a távol-keleti játékrajongóknak. Az előzetes főszereplője Batman, igaz, ő csak a videó töredékében mutatja meg magát.
1345189021

GC 2012: A második galériafrissítés

Befutott a második adag screenshot, ráadásul ez az összeállítás még bőségesebb, mint az előző. A felhozatalban van Assassin's Creed III, Deadpool, F1 2012, Far Cry 3, Injustice, Metal Gear Rising, SimCity, World of Warcraft: Mists of Pandaria és ZombiU is többek között - szemezgessetek bátran!