Injustice: Gods Among Us PC, PS3, PS4, Vita, WIIU, X360

Atyaúristen! A Mortal Kombat alkotói új sorozatot indítanak, aminek a DC Comics hősei lesznek a főszereplői!
Típus: Akció, Képregényes, Verekedős

Injustice: Gods Among Us - a heti bunyóadag

Újabb hétvége, újabb két epikus összecsapás landolt az interneten. Ezúttal Zöld Lámpás és Solomon Grundy néz farkasszemet egymással, őket követi Aquaman Cyborg ellen. Helyezkedjetek kényelembe!

Injustice - Joker és Lex Luthor megorrolt egymásra

Újabb két küzdelmet izgulhatunk végig az Injustice: Gods Among Usban, ezúttal Flash és Shazam csap össze, őket követi majd Joker és Lex Luthor. A bunyó átmegy minden határon, tökéletes szórakozás.

Injustice: Gods Among Us - bemutatkozik Aquaman

Ha valaki azt hitte, hogy a NetherRealm kihagyja a DC Comics-univerzum hőseit és gonoszait felvonultató verekedős játékból Aquamant, tévedett: Atlantisz királya is beszáll a buliba.

Injustice - Batman és Bane összecsap

A sötét lovag: Felemelkedés óta tudjuk, hogy a Batman és Bane nem szívleli egymást, és antipátiájuknak az Injustice: Gods Among Usban is hangot adnak. Pontosabban: ütéseket és rúgásokat. Ínycsiklandozó!

Sztoritraileren az Injustice: Gods Among Us

A DC-képregények minden jelentős karakterét felvonultató bunyós cím - bármilyen meglepő - nem a vegytiszta csihi-puhiról szól. Egy érdekfeszítő és költői túlzásoktól sem mentes sztorimódot is végignyomhatunk benne.

Újabb trailert kapott az Injustice: Gods Among Us

Közhelyrengeteg dúsítja az Injustice: Gods Among Us új előzetesét, de hát a szuperhősök és ősellenségeik már csak ilyenek. Batman és Superman is felszólal a jó ügy érdekében, áprilisban aztán rajtatok a sor!

Megvan az Injustice megjelenési dátuma

Végre pontos megjelenési dátumot is hallottunk az Injustice: Gods Among Us kapcsán, emellett a Warner Bros. a gyűjtői kiadásról is beszélt - igaz, nem először, mert néhány hónapja már megtudtunk róla ezt-azt.

Injustice - bemutatkozik Deathstroke

A Gamespot jóvoltából tudtuk meg, hogy Deathstroke is játszható karakter lesz az Injustice: Gods Among Usban, miután a magazin szállította a verekedős játék új előzetesét.

Fejlesztői naplón az Injustice: Gods Among Us

A NetherRealm nem várt a sült galambra, amikor az Injustice: Gods Among Us technológiáját alkotta meg. A DC-karaktereket felvonultató bunyós cím háromszor annyi objektumot képes a képernyőre varázsolni, mint a 2011-es Mortal Kombat. További kulisszatitkok a fejlesztői naplóban.

Injustice - akcióban a Zöld Íjász

A New York-i Comic-Con egyik meglepetése az Injustice: Gods Among Us fejlesztőinek bejelentése volt, miszerint Green Arrow is szerepel majd a verekedős játék választható karakterei között. A hivatalos trailer után most egy kötetlenebb gameplay felvétel is érkezett a szuperhősről.