Injustice: Gods Among Us PC, PS3, PS4, Vita, WIIU, X360

Atyaúristen! A Mortal Kombat alkotói új sorozatot indítanak, aminek a DC Comics hősei lesznek a főszereplői!
1363420848

Injustice: Gods Among Us - még több bunyó

Újabb karakter csatlakozott a NetherRealm-féle bunyós cím felhozatalához: a bájos Rachel Roth, avagy Raven. A hír nem csupán róla szól, lesz Joker vs. Flash, Superman vs. Green Arrow, Batman vs. Csodanő párbajunk is.
1363266000

Doomsday is játszható az Injustice-ban

Új előzetes érkezett az Injustice: Gods Among Usból, ami egyszersmind megerősíti, hogy Doomsday is játszható karakter lesz a verekedős játékban. Az tuti, hogy fizikailag mindenkivel szemben előnyt élvez.
1363014030

Injustice - így fest Batman zombiként

Az Injustice: Gods Among Us fejlesztője, a NetherRealm tényleg nem viccel. DLC-t tervez a DC Comics Blackest Night sorozatából, melynek egyik érdekessége az élőholt Batman, mint játszható karakter. Nem vicc.
1362677400

Duplázik az Injustice: Gods Among Us

Mármint előzetesek terén, két videó is érkezett a minap a DC-képregények hőseit és gonoszait felvonultató verekedős játékból. A főszerepet Lex Luthor, illetve a Red Son DLC kapják.
1362243617

Injustice - újabb összecsapásokat kaptunk

Szombat van, szóval megérkeztek az Injustice: Gods Among Us legújabb gameplay felvételei. A mai adag a következő bunyókat tartalmazza: Superman vs. Sinestro és Green Arrow vs. Hawkgirl.
1361635252

Injustice: Gods Among Us - a heti bunyóadag

Újabb hétvége, újabb két epikus összecsapás landolt az interneten. Ezúttal Zöld Lámpás és Solomon Grundy néz farkasszemet egymással, őket követi Aquaman Cyborg ellen. Helyezkedjetek kényelembe!
1361026835

Injustice - Joker és Lex Luthor megorrolt egymásra

Újabb két küzdelmet izgulhatunk végig az Injustice: Gods Among Usban, ezúttal Flash és Shazam csap össze, őket követi majd Joker és Lex Luthor. A bunyó átmegy minden határon, tökéletes szórakozás.
1360773000

Injustice: Gods Among Us - bemutatkozik Aquaman

Ha valaki azt hitte, hogy a NetherRealm kihagyja a DC Comics-univerzum hőseit és gonoszait felvonultató verekedős játékból Aquamant, tévedett: Atlantisz királya is beszáll a buliba.
1360429230

Injustice - Batman és Bane összecsap

A sötét lovag: Felemelkedés óta tudjuk, hogy a Batman és Bane nem szívleli egymást, és antipátiájuknak az Injustice: Gods Among Usban is hangot adnak. Pontosabban: ütéseket és rúgásokat. Ínycsiklandozó!
1359637204

Sztoritraileren az Injustice: Gods Among Us

A DC-képregények minden jelentős karakterét felvonultató bunyós cím - bármilyen meglepő - nem a vegytiszta csihi-puhiról szól. Egy érdekfeszítő és költői túlzásoktól sem mentes sztorimódot is végignyomhatunk benne.