Injustice: Gods Among Us PC, PS3, PS4, Vita, WIIU, X360

Atyaúristen! A Mortal Kombat alkotói új sorozatot indítanak, aminek a DC Comics hősei lesznek a főszereplői!
Típus: Akció, Képregényes, Verekedős

Kiefer Sutherland az új Mortal Kombatban?

Most, hogy úgy-ahogy feldolgoztuk a világ legkirályabb tényét, miszerint Kiefer Sutherland a hangját adta a Metal Gear Solid folytatásához, kezdjük el feldolgozni a következőt: úgy néz ki, a Mortal Kombatban is szerepet vállalt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lesz ez a hét, december 13-án kerül boltokba a PlayStation 4 Magyarországon, és vele együtt egy raklapnyi következő generációs (vagy arra hasonlító) játék is. Te melyiket szerzed be először?

VGX 2013: A GTA V az év játéka

Mivel mással zárhatnánk a VGX-beszámolónkat, mint magának a díjátadónak az eredményeivel? Hölgyeim és uraim, meg vannak a győztesek, az év játéka pedig nem más, mint a GTA V!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Európa országainak egy részében pénteken kerül boltokba a PlayStation 4, ami ugyan rengeteg játékmegjelenést jelentene, viszont mivel mi csak december 13-án kapunk a konzolból, a következő napokban is böjtölnünk kell.

Traileren az Injustice: Ultimate Edition

Az NetherRealm szuperhősös bunyós játéka végre teljesen elkészült, minden tervezett karakter napvilágot látott, s hamarosan egy komplett csomagban is megvásárolhatjuk. Ez lesz az Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition.

Ilyen lesz PS Vitán az Injustice

Először csodálhatjuk meg az Injustice: Gods Among Us-t a Sony handheldjén. Mint ismert, a NetherRealm szuperhősös bunyós címe november 29-én PS Vitára is megjelenik a PC és PS4 mellett.

PC-re is jön az Injustice

Sőt PS4-re és PS Vitára is. A Warner Bros. bejelentette az Injustice: Gods Among Us - Ultimate Editiont, ami az alapjátékot és az eddig megjelent összes letölthető kiegészítőt tartalmazza majd.

PS Vitára is jöhet a Injustice: Gods Among Us

Bár hivatalos bejelentés még nem született az ügyben, egyre több jel utal arra, hogy a NetherRealm legutóbbi bunyós játéka a Sony handheldjén is napvilágot láthat. Mindezt a német korhatár-besorolásra alapozzuk.

Jön az androidos Injustice: Gods Among Us

Úgy néz ki, csak ideiglenesen volt iOS-exkluzív az Injustice: Gods Among Us mobilos változata, a NetherRealm megerősítette, hogy valamikor ősszel érkezik az androidos változat is belőle.

Injustice: Gods Among Us - Zatanna is beugrik

Már lassan követni sem tudjuk, hányadik DLC-jét kapja az Injustice: Gods Among Us, de mindegy is: a lényeg, hogy a soron következőre nem kell sokat várni, Zatanna Zatara a jövő héten mutatkozhat be.