Injustice: Gods Among Us PC, PS3, PS4, Vita, WIIU, X360

Atyaúristen! A Mortal Kombat alkotói új sorozatot indítanak, aminek a DC Comics hősei lesznek a főszereplői!
Típus: Akció, Képregényes, Verekedős

Injustice: Gods Among Us - Lobo az első DLC-ben

Ed Boon ugyan már korábban is utalt rá, hogy Lobo szerepelni fog az Injustice: Gods Among Usban, mostanra viszont az is bizonyossá vált, hogy antihősünk a játék első DLC-jével válik játszhatóvá.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az e heti termés már határozottan korrektebb, mint a legutóbbi, megjelenésből lesz bőven, és talán akad is egy-két cím, ami érdemes lehet a kipróbálásra. Mi a magunk részéről az Injustice-ra voksulunk.

Launch traileren az Injustice

Jövő héten kerül boltokba az Injustice: Gods Among Us, és ugyan már tényleg annyi látnivalót és infót hoztunk le róla, hogy mi is unjuk picit, azért a launch trailernek mindenképpen helye van a GK-n!

Tölthető az Injustice iPhone-os változata

Megérkezett az Injustice: Gods Among Us iOS-re szánt változata, a játékot ingyenesen tölthetik le az iPhone- és iPad-tulajdonosok. A hír mellé néhány screenshotot is mellékeltünk, a látványért az Unreal Engine felel.

Injustice: Gods Among Us demóteszt

Nincs többé határ jó és rossz között, barátságok szakadnak szét, s gyilkos szövetségek köttetnek. A szuperhősök háborúja megkezdődött, az emberiség legsötétebb órái ezek. A jövőnk a kezükben van.

Injustice: Gods Among Us - ezt kapod a pénzedért

"Mindent bele" előzetest kapott az Injustice: Gods Among Us, ami tételesen felsorolja, milyen fícsörök és játéklehetőségek várnak rád, ha a szuperhősös verekedős játék mellett teszed le a voksod.

Injustice - Batman és Villám pofozkodik

...valamint Superman és Zöld Lámpás sem kíméli egymást. A jövő heti demó előtt még két összecsapásba kóstolhatunk bele a NetherRealm jóvoltából. Vajon tud-e még újat mutatni az Injustice: Gods Among Us?

A jövő héten jön az Injustice demója

Megannyi látnivaló után végre kézzel fogható formában tesztelhetjük le a NetherRealm legújabb bunyós címét. Az Injustice: God Among Us demója a jövő hét folyamán jelenik meg Xbox Live-on és PSN-en.

GDC 2013: iOS-re is elkészül az Injustice?

Állítólag a Game Developers Conference falai között már megmutatták az Injustice: Gods Among Us iOS-re átírt változatát, jóllehet a hivatalos bejelentés még nem történt meg. A NetherRealm fejleszti a portot is.

Injustice - Harley Quinn dühbe gurul

Nem, nincs vége az Injustice: Gods Among Us látnivalóinak, elvégre messze még az április. Ezúttal Joker oldalbordája, Harley Quinn rúg szét pár tomport, s teszi ezt felettébb látványosan.