Injustice: Gods Among Us PC, PS3, PS4, Vita, WIIU, X360

Atyaúristen! A Mortal Kombat alkotói új sorozatot indítanak, aminek a DC Comics hősei lesznek a főszereplői!
Típus: Akció, Képregényes, Verekedős

Injustice: Gods Among Us - ezt kapod a pénzedért

"Mindent bele" előzetest kapott az Injustice: Gods Among Us, ami tételesen felsorolja, milyen fícsörök és játéklehetőségek várnak rád, ha a szuperhősös verekedős játék mellett teszed le a voksod.

Injustice - Batman és Villám pofozkodik

...valamint Superman és Zöld Lámpás sem kíméli egymást. A jövő heti demó előtt még két összecsapásba kóstolhatunk bele a NetherRealm jóvoltából. Vajon tud-e még újat mutatni az Injustice: Gods Among Us?

A jövő héten jön az Injustice demója

Megannyi látnivaló után végre kézzel fogható formában tesztelhetjük le a NetherRealm legújabb bunyós címét. Az Injustice: God Among Us demója a jövő hét folyamán jelenik meg Xbox Live-on és PSN-en.

GDC 2013: iOS-re is elkészül az Injustice?

Állítólag a Game Developers Conference falai között már megmutatták az Injustice: Gods Among Us iOS-re átírt változatát, jóllehet a hivatalos bejelentés még nem történt meg. A NetherRealm fejleszti a portot is.

Injustice - Harley Quinn dühbe gurul

Nem, nincs vége az Injustice: Gods Among Us látnivalóinak, elvégre messze még az április. Ezúttal Joker oldalbordája, Harley Quinn rúg szét pár tomport, s teszi ezt felettébb látványosan.

Injustice: Gods Among Us - még több bunyó

Újabb karakter csatlakozott a NetherRealm-féle bunyós cím felhozatalához: a bájos Rachel Roth, avagy Raven. A hír nem csupán róla szól, lesz Joker vs. Flash, Superman vs. Green Arrow, Batman vs. Csodanő párbajunk is.

Doomsday is játszható az Injustice-ban

Új előzetes érkezett az Injustice: Gods Among Usból, ami egyszersmind megerősíti, hogy Doomsday is játszható karakter lesz a verekedős játékban. Az tuti, hogy fizikailag mindenkivel szemben előnyt élvez.

Injustice - így fest Batman zombiként

Az Injustice: Gods Among Us fejlesztője, a NetherRealm tényleg nem viccel. DLC-t tervez a DC Comics Blackest Night sorozatából, melynek egyik érdekessége az élőholt Batman, mint játszható karakter. Nem vicc.

Duplázik az Injustice: Gods Among Us

Mármint előzetesek terén, két videó is érkezett a minap a DC-képregények hőseit és gonoszait felvonultató verekedős játékból. A főszerepet Lex Luthor, illetve a Red Son DLC kapják.

Injustice - újabb összecsapásokat kaptunk

Szombat van, szóval megérkeztek az Injustice: Gods Among Us legújabb gameplay felvételei. A mai adag a következő bunyókat tartalmazza: Superman vs. Sinestro és Green Arrow vs. Hawkgirl.