Injustice: Gods Among Us PC, PS3, PS4, Vita, WIIU, X360

Atyaúristen! A Mortal Kombat alkotói új sorozatot indítanak, aminek a DC Comics hősei lesznek a főszereplői!
Típus: Akció, Képregényes, Verekedős

Injustice: Gods Among Us - színre lép Scorpion

A Warner Bros. megerősítette, hogy a Mortal Kombat Scorpionjával bővül az DC-féle szuperhősökre kihegyezett bunyós cím karakterfelhozatala. A derék harcos csáklyájával szépen rendet tesz Supermanék közt.

Készítsünk interjút - te kérdezel, a Cenega válaszol!

Bioshock, Batman, Mortal Kombat, Remember Me, GTA V, Metro, XCOM, Lost Planet, Resident Evil. Csak néhány játék, amit a Cenega ad ki Magyarországon. Kérdezz tőlük, amit akarsz, most válaszolnak!

Amerikában az Injustice volt a legnépszerűbb

Befutott az NPD Group áprilisi toplistája, és a számok szerint összességében ez a hónap sem volt túl jó az amerikai játékpiac számára. Mindenesetre az Injustice tarolt, és a 3DS-játékok is erősödtek.

Injustice: Gods Among Us - traileren Batgirl

A NetherRealm a múlt héten megerősítette, hogy Batgirllel bővül az Injustice: Gods Among Us karaktereinek sora. A leányzóról most egy akciódús gameplay előzetes érkezett. Vesd rá magad!

Még mindig a Dead Island vezet a briteknél

A Soul Sacrifice rajtja nem sikerült a leglátványosabban, a britek, ha mérsékelt érdeklődéssel is, de még mindig a Dead Island: Riptide-ot és az Injustice: Gods Among Ust keresték a boltokban.

Injustice: Gods Among Us - jön Batgirl is

A NetherRealm megerősítette, hogy Batgirl lesz az Injustice: Gods Among Us második DLC-karaktere. Eddig Lobóról hallottunk, a fejvadász a jövő héten száll be a DC-hősök küzdelmébe.

Brit toplista: vezet a Dead Island: Riptide

A múlt héten rajtolt címek közül a Dead Island: Riptide volt a legkeresettebb a briteknél, a Dragon's Dogma kiegészítője a bronzérmes, a pocsék kritikák ellenére pedig negyedik lett a Star Trek.

Injustice: Gods Among Us - Lobo az első DLC-ben

Ugye nem hitted el, hogy DLC nélkül marad az NetherRealm legújabb bunyós címe? Május hetedikén érkezik az első letölthető tartalom, amely egy új játszható karaktert, Lobót hozza magával. Videónk is van róla.

Vezet az Injustice a briteknél

Az Injustice: Gods Among Us volt a legkeresettebb cím a briteknél a legfrissebb játékeladási toplista szerint, de szép rajtot vett az új 3DS-exkluzív Fire Emblem is, ami a 3DS-eladásokra is jótékony hatással volt.

Injustice: Gods Among Us teszt

Akkor jösz rá az Injustice szépségére, amikor Bane először végrehajtja gerinctörős mozdulatát Batmanen. Ebben a játékban minden a rajongók kiszolgálásáról szól, és ezt a tökélyre fejlesztette...