Injustice: Gods Among Us PC, PS3, PS4, Vita, WIIU, X360

Atyaúristen! A Mortal Kombat alkotói új sorozatot indítanak, aminek a DC Comics hősei lesznek a főszereplői!
Típus: Akció, Képregényes, Verekedős

Injustice: Gods Among Us - jön Batgirl is

A NetherRealm megerősítette, hogy Batgirl lesz az Injustice: Gods Among Us második DLC-karaktere. Eddig Lobóról hallottunk, a fejvadász a jövő héten száll be a DC-hősök küzdelmébe.

Brit toplista: vezet a Dead Island: Riptide

A múlt héten rajtolt címek közül a Dead Island: Riptide volt a legkeresettebb a briteknél, a Dragon's Dogma kiegészítője a bronzérmes, a pocsék kritikák ellenére pedig negyedik lett a Star Trek.

Injustice: Gods Among Us - Lobo az első DLC-ben

Ugye nem hitted el, hogy DLC nélkül marad az NetherRealm legújabb bunyós címe? Május hetedikén érkezik az első letölthető tartalom, amely egy új játszható karaktert, Lobót hozza magával. Videónk is van róla.

Vezet az Injustice a briteknél

Az Injustice: Gods Among Us volt a legkeresettebb cím a briteknél a legfrissebb játékeladási toplista szerint, de szép rajtot vett az új 3DS-exkluzív Fire Emblem is, ami a 3DS-eladásokra is jótékony hatással volt.

Injustice: Gods Among Us teszt

Akkor jösz rá az Injustice szépségére, amikor Bane először végrehajtja gerinctörős mozdulatát Batmanen. Ebben a játékban minden a rajongók kiszolgálásáról szól, és ezt a tökélyre fejlesztette...

Injustice: Gods Among Us - Lobo az első DLC-ben

Ed Boon ugyan már korábban is utalt rá, hogy Lobo szerepelni fog az Injustice: Gods Among Usban, mostanra viszont az is bizonyossá vált, hogy antihősünk a játék első DLC-jével válik játszhatóvá.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az e heti termés már határozottan korrektebb, mint a legutóbbi, megjelenésből lesz bőven, és talán akad is egy-két cím, ami érdemes lehet a kipróbálásra. Mi a magunk részéről az Injustice-ra voksulunk.

Launch traileren az Injustice

Jövő héten kerül boltokba az Injustice: Gods Among Us, és ugyan már tényleg annyi látnivalót és infót hoztunk le róla, hogy mi is unjuk picit, azért a launch trailernek mindenképpen helye van a GK-n!

Tölthető az Injustice iPhone-os változata

Megérkezett az Injustice: Gods Among Us iOS-re szánt változata, a játékot ingyenesen tölthetik le az iPhone- és iPad-tulajdonosok. A hír mellé néhány screenshotot is mellékeltünk, a látványért az Unreal Engine felel.

Injustice: Gods Among Us demóteszt

Nincs többé határ jó és rossz között, barátságok szakadnak szét, s gyilkos szövetségek köttetnek. A szuperhősök háborúja megkezdődött, az emberiség legsötétebb órái ezek. A jövőnk a kezükben van.