Injustice: Gods Among Us PC, PS3, PS4, Vita, WIIU, X360

Atyaúristen! A Mortal Kombat alkotói új sorozatot indítanak, aminek a DC Comics hősei lesznek a főszereplői!
Típus: Akció, Képregényes, Verekedős

Fantasy Hall és Injustice verseny @ MondoCon

A 2013 nyári MondoCon egyik nagy dobása a Fantasy Hall lesz, ahol számos sci-fihez, fantasyhoz, gaminghez kapcsolódó programra lehet számítani. Meg Injustice versenyre. Rohadt jó nyereményekkel.

Injustice - jön a Martian Manhunter DLC

Az ígéreteknek megfelelően a NetherRealm az EVO 2013 döntőjének apropóján mutatta be az Insjustice: Gods Among Us következő letölthető karakterét, azaz Martian Manhuntert. Videónk is van róla.

Injustice: Gods Among Us - General Zod akcióban

Befutott az első hivatalos előzetes, ami az Injustice: Gods Among Us legújabb játszható karakterét, General Zodot mutatja be. Igen, jól látjátok, a Man of Steel-láz ide is begyűrűzik majd.

General Zod is játszható lesz az Injustice-ban

A NetherRealm megerősítette, hogy General Zod lesz a főszereplője az Injustice: Gods Among Us negyedik DLC-jének - egészen véletlenül éppen ő a jövő héten mozikba kerülő Superman-film főgonosza is.

Kedden jön az Injustice Scorpion DLC-je

Noha a Warner Bros. a héten mutatta be az Injustice: Gods Among Us legújabb DLC-jét, azt elfelejtette megemlíteni, hogy mikortól verhetjük pépessé Supermant Scorpionnal.

Injustice: Gods Among Us - színre lép Scorpion

A Warner Bros. megerősítette, hogy a Mortal Kombat Scorpionjával bővül az DC-féle szuperhősökre kihegyezett bunyós cím karakterfelhozatala. A derék harcos csáklyájával szépen rendet tesz Supermanék közt.

Készítsünk interjút - te kérdezel, a Cenega válaszol!

Bioshock, Batman, Mortal Kombat, Remember Me, GTA V, Metro, XCOM, Lost Planet, Resident Evil. Csak néhány játék, amit a Cenega ad ki Magyarországon. Kérdezz tőlük, amit akarsz, most válaszolnak!

Amerikában az Injustice volt a legnépszerűbb

Befutott az NPD Group áprilisi toplistája, és a számok szerint összességében ez a hónap sem volt túl jó az amerikai játékpiac számára. Mindenesetre az Injustice tarolt, és a 3DS-játékok is erősödtek.

Injustice: Gods Among Us - traileren Batgirl

A NetherRealm a múlt héten megerősítette, hogy Batgirllel bővül az Injustice: Gods Among Us karaktereinek sora. A leányzóról most egy akciódús gameplay előzetes érkezett. Vesd rá magad!

Még mindig a Dead Island vezet a briteknél

A Soul Sacrifice rajtja nem sikerült a leglátványosabban, a britek, ha mérsékelt érdeklődéssel is, de még mindig a Dead Island: Riptide-ot és az Injustice: Gods Among Ust keresték a boltokban.