Injustice: Gods Among Us PC, PS3, PS4, Vita, WIIU, X360

Atyaúristen! A Mortal Kombat alkotói új sorozatot indítanak, aminek a DC Comics hősei lesznek a főszereplői!
Típus: Akció, Képregényes, Verekedős

Ilyen lesz PS Vitán az Injustice

Először csodálhatjuk meg az Injustice: Gods Among Us-t a Sony handheldjén. Mint ismert, a NetherRealm szuperhősös bunyós címe november 29-én PS Vitára is megjelenik a PC és PS4 mellett.

PC-re is jön az Injustice

Sőt PS4-re és PS Vitára is. A Warner Bros. bejelentette az Injustice: Gods Among Us - Ultimate Editiont, ami az alapjátékot és az eddig megjelent összes letölthető kiegészítőt tartalmazza majd.

PS Vitára is jöhet a Injustice: Gods Among Us

Bár hivatalos bejelentés még nem született az ügyben, egyre több jel utal arra, hogy a NetherRealm legutóbbi bunyós játéka a Sony handheldjén is napvilágot láthat. Mindezt a német korhatár-besorolásra alapozzuk.

Jön az androidos Injustice: Gods Among Us

Úgy néz ki, csak ideiglenesen volt iOS-exkluzív az Injustice: Gods Among Us mobilos változata, a NetherRealm megerősítette, hogy valamikor ősszel érkezik az androidos változat is belőle.

Injustice: Gods Among Us - Zatanna is beugrik

Már lassan követni sem tudjuk, hányadik DLC-jét kapja az Injustice: Gods Among Us, de mindegy is: a lényeg, hogy a soron következőre nem kell sokat várni, Zatanna Zatara a jövő héten mutatkozhat be.

Fantasy Hall és Injustice verseny @ MondoCon

A 2013 nyári MondoCon egyik nagy dobása a Fantasy Hall lesz, ahol számos sci-fihez, fantasyhoz, gaminghez kapcsolódó programra lehet számítani. Meg Injustice versenyre. Rohadt jó nyereményekkel.

Injustice - jön a Martian Manhunter DLC

Az ígéreteknek megfelelően a NetherRealm az EVO 2013 döntőjének apropóján mutatta be az Insjustice: Gods Among Us következő letölthető karakterét, azaz Martian Manhuntert. Videónk is van róla.

Injustice: Gods Among Us - General Zod akcióban

Befutott az első hivatalos előzetes, ami az Injustice: Gods Among Us legújabb játszható karakterét, General Zodot mutatja be. Igen, jól látjátok, a Man of Steel-láz ide is begyűrűzik majd.

General Zod is játszható lesz az Injustice-ban

A NetherRealm megerősítette, hogy General Zod lesz a főszereplője az Injustice: Gods Among Us negyedik DLC-jének - egészen véletlenül éppen ő a jövő héten mozikba kerülő Superman-film főgonosza is.

Kedden jön az Injustice Scorpion DLC-je

Noha a Warner Bros. a héten mutatta be az Injustice: Gods Among Us legújabb DLC-jét, azt elfelejtette megemlíteni, hogy mikortól verhetjük pépessé Supermant Scorpionnal.