Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Metal Gear Solid-sorozat ötödik része, Hideo Kojima utolsó Metal Gear-játéka.

GC 2014: Az összes trailer egy helyen

Az elmúlt néhány nap igencsak mozgalmas volt, és igyekeztünk mindenről beszámolni nektek, ami fontos. Hogy semmi ne maradjon ki, listába rendeztük nektek az összes videóanyagot a Gamescom eddigi felhozatalából.

GC 2014: PC-re is megjelenik az MGS 5

Kojima mester ugyanazt a demót hozta el a Gamescomra is, mint amit az E3-on láttunk, igaz, főszereplőnk ezúttal kartondobozban bujkál, és ehhez az ellenség mesterséges intelligenciája is alkalmazkodik.

GC 2014: Nézd élőben a Konami-rendezvényt!

Az MGS-sorozat atyja, Hideo Kojima is jelen lesz egy interjú erejéig a Konami este nyolckor kezdődő, közel egyórás rendezvényén, melyen megnézhetitek a PC-re is érkező Metal Gear Solid V: The Phantom Pain élő bemutatóját is.

A heti galériafrissítés

Egy régi hagyományt szeretnénk feleleveníteni: ezentúl minden hétvégén jelentkezünk egy galériafrissítéssel, melyben összeszedjük nektek az elmúlt napok legfontosabb screenshotjait és artworkjeit.

Fél órán át mozog a MGS 5: The Phantom Pain

Az ígéreteknek megfelelően Hideo Kojima a nagyközönséggel is megosztotta a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain E3-as felvételét, amit a múlt heti expón zárt ajtók mögött vetítettek le az újságíróknak. Masszív anyag!

E3 2014: Metal Gear Solid 5 - részletek a multiról

Nemcsak a drámai története miatt szerethetjük a Metal Gear Solid 5: The Phantom Paint, hanem a többjátékos szegmenséért is. Kojima mester egy interjúban elárult pár részletet a multiplayerről.

E3 2014: Az első galériafrissítés

Már most rengeteg kép gyűlt össze az E3-on részt vevő játékokról: igyekeztünk szorgalmasan leszüretelni őket, most pedig egy kalap alatt átnyújtjuk nektek a Metal Gear Solid 5, a Forza Horizon 2 és sok más cím screenshotjait.

E3 2014: Sony-sajtókonferencia - LIVEBLOG

A jó hír az, hogy idén úgy döntöttem, virrasztok a Sony E3-as konferenciája miatt, és ha már így döntöttem, lesz liveblog is belőle, mert miért ne. A rossz hír csak engem érint, fájdalmas lesz a holnapi napom.

E3 2014: Itt az MGS 5: The Phantom Pain trailere

Idő előtt szivárgott ki a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain teljes E3-as előzetese, amely Kojima ígéretének megfelelően közel hat percnyi akciódús jelenetet tartalmaz. Döbbenet ült az arcunkra - masszív anyag!

Heti hírösszefoglaló - 23. hét

Újból jelentkezik heti összefoglalónk, melyben átlátható formában szedjük össze nektek a hét legfontosabb eseményeit. Az E3 közeledtével elképesztő mennyiségű információ zúdult ránk, így lesz miből szemezgetni.