Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Metal Gear Solid-sorozat ötödik része, Hideo Kojima utolsó Metal Gear-játéka.

Még több videó a MGS 5: The Phantom Painről

A múlt héten lezajlott Tokyo Game Show-ról származó felvételek nem voltak tökéletes minőségűek, szerencsére a Konami immáron kifogástalan minőségben is elérhetővé tette az MGS 5 intróját és a közel fél óra gameplayt is.

TGS 2013: MGS 5 - ilyen lesz Xbox One-on

A világ egyenlősége helyreállt: a múlt héten a PS4-es verziót láthattuk mozgásban a Metal Gear Solid 5-ről, most pedig befutott az Xbox One-os változat prezentációja is. Vajon találunk-e számottevő különbséget?

TGS 2013: Metal Gear Solid 5 - lopakodás nappal

A héten láttunk már egy 12 perces gameplayt a Metal Gear Solid 5: The Phantom Painről, most itt van még egy, melyben egy nappali küldetést vehetünk szemügyre Kojimáék tolmácsolásában. Tényleg lehengerlő!

TGS 2013: 12 percig mozog a Metal Gear Solid 5

Ha kimaradt volna a korábbi Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain-prezentáció a Sony konferenciáján, akkor tekintsd meg most a felvételt teljes hosszában. Kojima bátyó csapata ismét kitett magáért.

Fejlesztői naplón a Metal Gear Solid V

Új fejlesztői napló érkezett a Metal Gear Solid ötödik részéből, a felvétel azt mutatja be, miként digitalizálták a sokakból felháborodást kiváltó szexi hölgyeményt, Quietet. Közben a Ground Zeroest is prezentálták a sajtónak.

Újabb két céget pipáltak ki a hackerek

Az ArmA-játékokat jegyző Bohemia Interactive és a Konami is hackerek áldozata lett, a felhasználóik adatait ellopták, egyedül a pénzügyi információkhoz nem fértek hozzá a bűnözők.

E3 2013: Az új Metal Gear Online is készül

Hideo Kojima megerősítette, hogy a Metal Gear Solid ötödik része mellett az új Metal Gear Online is készül. Egyelőre viszont csak ennyit tudunk, az nem derült ki például, hogyan terjesztik majd az új játékot.

E3 2013: Metal Gear Solid 5 - még szebb lesz

Az ugye nem titok, hogy a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain fejlesztése PC-n zajlik, sokkal érdekesebb viszont, hogy kiderült: ez a PC inkább a PS3 és az Xbox 360 teljesítményéhez van igazítva...

E3 2013: PC-re is megjelenhet az MGS V

Hideo Kojima a Gametrailersnek megemlítette, hogy akár PC-re is megjelenhet a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, de most nem ez élvez prioritást a Konaminál. A lényeg az, hogy a PC-sek bizakodhatnak.

E3 2013: Bővített Metal Gear Solid 5 trailer

Ha tetszettek a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain képsorai a hétfői Microsoft-konferencián, akkor most jól jársz, elvégre befutott a gameplay kedvcsináló közel tízpercesre hízott verziója.