Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Metal Gear Solid-sorozat ötödik része, Hideo Kojima utolsó Metal Gear-játéka.

Hamarosan újra bemutatkozik a Metal Gear Online

Pontosabban a jövő héten esedékes The Game Awardson számíthatunk a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain multiplayerének leleplezésére Hideo Kojima jóvoltából. A VGX utódjának számító buli már tutira ütős lesz.

Decemberben jön PC-re az MGS 5: Ground Zeroes?

Több orosz szakportál arról számolt be, hogy a jelenleg is zajló Igromir 2014 rendezvényen Hideo Kojima állítólag bejelentette, hogy decemberben landol PC-n a Metal Gear Soid 5: Ground Zeroes. Hihetőnek tűnik a hír.

Heti hírösszefoglaló - 38. hét

Jön a Need For Speed Rivals: Complete Edition, a Microsofté a Mojang, és kiderült a Dying Light gépigénye is. Az Assassin's Creed film 2016-ra csúszott, és toplistás a Destiny. Ezek, és még sok más történt a héten. Nézzetek be!

MGS 5 - a kutya a kígyó legjobb barátja

A Metal Gear Solid 5: The Phantom Painben Big Boss egy hűséges négylábúval indul bevetésre: ő DD, a farkas. Van egy olyan mondás, hogy az állat hűen tükrözi gazdáját - pont ez a helyzet DD-vel is. Félszemű, mint a főhősünk.

Metal Gear Solid V - Quiet Tokióba ment

Elrajtolt a Tokyo Game Show, ahol Hideo Kojimáék külön konferenciát tartották a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain kedvéért. Főleg látnivalókat kaptunk, de azért némi plusz infóra is fény derült a játékkal kapcsolatban.

Metal Gear Solid V - teaseren Quiet

Hideo Kojima a jövő heti Tokyo Game Show-n bemutatandó tartalom előzeteseként egy aprócska teaser videót osztott meg a Metal Gear Solid-rajongókkal, melyben a mesterlövésznő, Quiet látható akcióban.

Heti hírösszefoglaló - 34. hét

Már csak egy hét van hátra augusztusból, és közeledik a nyári szünidő vége is. Bár a játékipar nincs tökéletes összhangban a szabadidőnkkel az évben, azért unatkoznunk nem kellett. Nézzétek meg, mi volt a hét témája!

Metal Gear Solid 5 - íme, a multiplayer

Megérkezett a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain korábban beharangozott multis bemutatója, ami a játék Gamescom-demójának a részeként mutatkozott be, először a kölni kiállítás látogatói előtt.

Csütörtökön érkezik az MGS 5 multis bemutatója

Hideo Kojima újabb bemutatóval készül a rajongóközösségnek, és csütörtökön huszonöt percnyi játékmenetet láthatunk majd a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain többjátékos módjából.

GC 2014: Gigászi galériafrissítés

A Gamescom alkalmából valóságos képözön zúdult ránk. Nem kis nehézségbe telt minden screenshotot csokorba gyűjteni, de megérte: lesz itt Syberia 3, The Divison, The Witcher 3, Dead Island 2 és más finomságok is.