Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Metal Gear Solid-sorozat ötödik része, Hideo Kojima utolsó Metal Gear-játéka.

E3 2014: A nulladik galériafrissítés

Az expó hivatalos startja előtt járunk két nappal, de már most összegyűlt egy csokornyi screenshot olyan játékokról, mint az Assassin's Creed: Unity vagy a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

E3 2014: Metal Gear Solid V gameplay ízelítő

Hideo Kojimáék ugyan a jövő hétre tartogatják az igazi Metal Gear Solid V-bemutatójukat, de egy kétperces gameplay ízelítővel azért igyekeztek felcsigázni bennünket. Az is kiderült, mennyire lesz nagy a játék világa.

Alakul a Metal Gear Solid-mozifilm

Ha hihetünk a szóbeszédeknek, a régóta parkolópályán pihenő Metal Gear Soild-film új lendületet vett. A Sony Pictures állítólag tárgyalásokat folytat az egyik potenciális rendezővel. Mégis lesz belőle valami?

Kojima szívesen csinálna Silent Hillt

Hideo Kojima tegnap kimerítő videointerjút adott, méghozzá úgy, hogy a rajongók is tehettek fel kérdéseket neki. Mesélt a Metal Gear Solid kezdeteiről, és arról is, hogy szívesen csinálna Silent Hill-játékot.

Metal Gear Solid 5 - jöhet a PC-s verzió?

Noha a Metal Gear Solid két felvonásban érkező ötödik részét kizárólag konzolokra jelentették be, Hideo Kojima nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy PC-s változat is készüljön a folytatásból.

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain - jövőre?

Még mindig nem világos, hogy mikor kerül boltokba a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, sőt a Konami sem nagyon tudja: a kiadó szerint a munkálatoktól függ, de akár 2015 decemberéig is várhatunk.

Hatalmas lesz a Metal Gear Solid 5

Hideo Kojima ígérete szerint a tavasszal megjelenő Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes csak egy kis szelete lesz a teljes értékű folytatásnak, a Metal Gear Solid 5: The Phantom Painnek.

Metal Gear Solid - Kojima megint kiszállna

Aki figyelemmel követte Hideo Kojima nyilatkozatait az elmúlt pár évben, valószínűleg találkozott már olyannal is köztük, amiben a mester kifejti: ideje lenne abbahagynia a Metal Gear Solid-készítést.

Tavasszal jön a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Beigazolódtak a feltételezések, a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes afféle felvezetés lesz a The Phantom Pain előtt; a játékot jövő tavasszal tölthetjük majd le, méghozzá nyomott áron.

Képeken a Metal Gear Solid 5

Négy új képet kaptunk a Metal Gear Solid folytatásából, igaz, a látnivalók nem tartogatnak túl sok újdonságot: a korábban bemutatkozott demókból lőttek néhány fotót Kojimáék.