Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Metal Gear Solid-sorozat ötödik része, Hideo Kojima utolsó Metal Gear-játéka.

A Konami folytatná a Metal Geart - Kojima nélkül

Még mindig kevés a hivatalos infó a tegnap kirobbant Kojima-ügyben, de egyre több jel mutat arra, hogy Kojima és csapata összerúgta a port a Konamival. A pletykák szerint Kojimáék még a cégnél vannak, de nem sokáig...

Frissítve: Szakított Kojima és a Konami?

Egyre több jel mutat arra, hogy Hideo Kojima nem dolgozik már a Konaminál, a Metal Gear Solid V hivatalos oldalán például eltűntek a Kojima Productionsre utaló jelek. Ennek ellenére a kiadó egyelőre cáfolta a pletykákat.

Kojima: a Metal Gear Solid V az utolsó Metal Gear

Aki figyelemmel követte Hideo Kojima munkásságát, többször is elcsíphetett tőle olyan nyilatkozatot, amiben kifejtette, hogy szeretné befejezni vagy esetleg már be is fejezte a Metal Gear-sorozatot. Aztán mindig visszatért.

GDC 2015: PC-re később jön az új Metal Gear

A Kojima Productions megerősítette, hogy a tegnap beharangozott Metal Gear Solid 5 megjelenési dátum sajnos a PC-s verziót nem érinti, az ugyanis kicsit később, csak szeptember közepén fog megjelenni.

GDC 2015: Dátumot kapott a Metal Gear Solid 5

A vártnál kicsit korábban, de megérkezett a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain korábban beharangozott nagy bejelentése, ami nem más volt, mint a játék megjelenési dátuma. Az új rész szeptemberben debütál.

GDC 2015: Metal Gear Solid 5 bejelentés közeleg

A Kojima Productions nem sokkal ezelőtt fellőtt egy visszaszámlálót, ami szerint hamarosan nagy bejelentésre számíthatunk tőle. Kiderül végre a The Phantom Pain megjelenési dátuma?

Az év első blogajánlója

Egy kisebb szünet után újra jelentkezik a blogajánló, melyben ezúttal az ünnepek alatt feltöltött írásokból válogattunk. A többesszám nem véletlen, hiszen többen is a segítségemre voltak a lista összeállításában.

Metal Gear Online - Nem kerül majd semmibe

A hétvégén bemutatkozott az alaposan átgyúrt, s teljesen megújult Metal Gear Online, amivel kapcsolatban a Konami megerősítette, szerves része lesz a Metal Gear Solid V-nek, így nem kell érte külön fizetni.

A heti galériafrissítés

A hétvége két jeles eseménytől volt hangos, a The Game Awards és a PlayStation huszadik szülinapjának apropóján tartott buliról egy raklapnyi ropogós screenshotot zsákoltunk be. Csak a nagyágyúkra koncentrálunk.

Megvan a Metal Gear Solid 5 dátuma?

Hideo Kojima mindig is szeretett teaselni - gondoljunk csak a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain bejelentését megelőző időszakra. A designer a hétvégén egy árulkodó pólóban jelent meg a The Game Awardson.