Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Metal Gear Solid-sorozat ötödik része, Hideo Kojima utolsó Metal Gear-játéka.

E3 2013: Metal Gear Solid 5 Xbox One-ra is

A Microsoft sajtótájékoztatóján Hideo Kojima is színpadra lépett és bejelentette, hogy a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Xbox One-ra is megjelenik. A játék nyitott világú lesz és új videónk is van belőle.

E3 2013: MGS 5 - Kiefer Sutherland, mint Snake

A tegnap esti Konami-sajtótájékoztatón lehullt a lepel a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain főszereplőjének szinkronhangjáról. Snake baritonjáért a zseniális Kiefer Sutherland felel majd.

E3 2013: Nézd újra a Konami-prezentációt!

Véget ért a Konami elő-E3-as prezentációja, melyet most a kiadó YouTube-csatornáján újra megnézhetsz. Castlevania: Lords of Shadow 2, MGS 5 és PES 2014 képsorok következnek!

E3 2013: MGS 5 - David Hayter visszatér?

Amennyire egyértelmű volt, hogy a The Phantom Pain a Metal Gear Solid V-öt takarja, annyira homályos most egy raklapnyi részlet a projekt kapcsán. A szinkronról még mindig csak találgatni tudunk.

E3 2013: Megvan a Konami előadásának dátuma

Pontosabban az E3-at megelőző prezentációról van szó, amit élőben követhetünk az interneten keresztül. Új infók és látnivalók várhatóak a Metal Gear Solid 5: The Phantom Painről és a Castlevania: Lords of Shadow 2-ről is.

Metal Gear Solid 5 - mi lett David Hayterrel?

Hiába kötik a rajongók Big Boss, illetve Solid Snake hangját David Hayterhez, a Metal Gear Solid ötödik részében mégsem ő szólaltja meg a főhőst. Miért? Röviden azért, mert újítani kellett.

GDC 2013: Techdemón a Fox Engine

Hideo Kojima és brigádja már régóta kalapálja a következő generációs játékmotorját, a Fox Engine-t, amely a két Metal Gear Solid 5-öt is hajtja. A technológia látványos prezentációját most mi is megcsodálhatjuk.

GDC 2013: Mégis két Metal Gear Solid készül

Frissítve: Hideo Kojima ugyan azt mondta a napokban, hogy a The Phantom Pain és a Metal Gear Solid: Ground Zeroes egy és ugyanaz a játék, a Konami mára helyesbített: két különböző címről van szó.

GDC 2013: Metal Gear Solid 5 - képek és videó

A Kojima-féle összeesküvés tegnap nyilvánvalóvá vált: a The Phantom Pain és a Ground Zeroes voltaképpen a Metal Gear Solid 5-öt takarja. Most megcsodálhatjuk a GDC-n levetített gameplay demót és még néhány képet.

GDC 2013: The Phantom Pain = Metal Gear Solid 5

Ahogy azt sejteni lehetett, a The Phantom Pain valójában a Metal Gear Solid ötödik részét takarja, de ami még érdekesebb, hogy a Ground Zeroes sem különálló projekt. A játékot az imént jelentették be, trailerünk is van róla.